La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Els menus Dels dies de falles MENÚ nº1: de primer brócolis, amb paviment de comino. Grama feta amb broses de les montanyes. Nuvols de coliflor adornen.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Els menus Dels dies de falles MENÚ nº1: de primer brócolis, amb paviment de comino. Grama feta amb broses de les montanyes. Nuvols de coliflor adornen."— Transcripción de la presentación:

1

2 Els menus Dels dies de falles

3 MENÚ nº1: de primer brócolis, amb paviment de comino. Grama feta amb broses de les montanyes. Nuvols de coliflor adornen el cel.

4 MENÚ nº2: Pasta a la italiana, Carro de pasta de lassanya, camps de macarrons, i núvols de mozzarela. Arbres de pimentons i fons de poble de formage.

5 MENÚ nº3: fruits del mar. roques de pans, fons del mar fet coliflors.

6 MENÚ nº4: Arrós, coco, grans diversos i un cel de fulla de repollo roig.

7 MENÚ nº5: Arbres de fulles de col, roques de boniato, desfilader de pa i cel de col lombarda.

8 MENÚ nº6: El mar roig d’esta platja, en la posta de sol, está fet de llámines de salmó. Creïlles i pa formen les roques. Un vaixell de péssols completa l’escenári.

9 MENÚ nº7: Esclatasangs y grans

10 MENÚ nº8: El arc íris, fons perfecte a la floresta de verdures y creïlles.

11 MENÚ nº9: Cases de formage, toldos i cistelles de macarrons, grans, fesols i verdures formem este carreró.

12 Cocina italiana con muchas verduras y macarrones. Casas de queso. MENÚ nº9: Cases de formage, toldos i cistelles de macarrons, grans, fesols i verdures formem este carreró.

13 MENÚ nº10: A primera vista no se percibix que les montanyes son de pa.

14 MENÚ nº11: globus de fruites y fesols, árbres de brócolis, roques de creïlles, horts d’espiga de mijo i pepino, ciutats de formage, torre de carlota.....

15 MENÚ nº12: menú alpino, palets de tipo grissines pernil de Parma se transformen en un carro que será arrastrat per el cami de salami bordejat de árbres de bacon.

16 MENÚ nº13: pernil – cel, montanyes, árbres i riu; Pa – roques; Palets de grisines – casa i pasarela; Salami - teulada

17 En esta escena alpina las estrellas MENÚ nº13: Fiambres. Palets de grisines i pernil de Parma se transformen en trineo rodeajat de montanyes de neu fetes de fiambres com jamon York i mortadeles. El pernil de Parma també se trova en els pics.

18 FOODSCAPES El fotógrafo británic Carl Warner, creá una serie de fotografíes utilizant unicament aliments para formar escenaris. Les “footscapes” mostren cavernes submarines, florestes, platjes, prados, etc.., usant fruits, fesols, formatges, fiambres, pans, entre altres. Mes pps en: CaminouEntreteniment-incontinencies


Descargar ppt "Els menus Dels dies de falles MENÚ nº1: de primer brócolis, amb paviment de comino. Grama feta amb broses de les montanyes. Nuvols de coliflor adornen."

Presentaciones similares


Anuncios Google