La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

+ L’experiència personal dels favors rebuts (v + L’experiència personal dels favors rebuts (v. 2b) ha suscitat en el salmista una impertorbable confiança.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "+ L’experiència personal dels favors rebuts (v + L’experiència personal dels favors rebuts (v. 2b) ha suscitat en el salmista una impertorbable confiança."— Transcripción de la presentación:

1

2

3 + L’experiència personal dels favors rebuts (v
+ L’experiència personal dels favors rebuts (v. 2b) ha suscitat en el salmista una impertorbable confiança en Déu, que fa “meravelles” per als seus amics (v. 4). + Aquesta actitud confiada, única font de pau i d’alegria autentiques (vv. 8-9), li permet d’apel·lar a l’ajut diví davant la dificultat present, i dirigir una severa exhortació a aquells que dubten de Déu i se n’aparten quan ve l’adversitat (vv. 3-7).

4 Responeu-me quan us invoco, oh Déu que em feu justícia.
M’heu eixamplat el cor en els perills, compadiu-me i escolteu el meu prec.

5 ¿Fins quan vosaltres, homes, menyspreareu el Senyor, la meva glòria,
i preferireu el que és no-res fiant-vos d’esperances enganyoses? Sapigueu que el Senyor m’ha fet favors meravellosos; el Senyor m’escolta sempre que l’invoco.

6 No pequeu si us veieu insegurs; reflexioneu de nit i assereneu-vos.
Oferiu sacrificis per obtenir el favor de Déu i confieu en el Senyor.

7 «¿En qui trobarem el nostre goig? Que sigui el nostre estendard
Molts exclamen: «¿En qui trobarem el nostre goig? Que sigui el nostre estendard la claror de la vostra mirada.»

8 El goig que m’heu posat al cor és més gran que el que ells tenen
quan ha estat bona la collita de blat i de vi.

9 M’adormo en pau així que em fico al llit i em sento en vós segur, només en vós, Senyor.

10 “M’adormo en pau així que em fico al llit”
Aquesta és la meva oració, l’oració del meu cos cansat després d’un dia de treball feixuc. La son és la vostra benedicció nocturna, Senyor, perquè la pau ha estat la vostra benedicció durant el dia, i la son davalla sobre el meu cos quan la pau és present en el cor. M’heu donat pau durant el dia enmig de presses i empentes, enmig de crítiques i enveges, enmig de la responsabilitat del treball i el deure de prendre decisions: “El goig que m’heu posat al cor és més gran que el que ells tenen quan ha estat bona la collita de blat i de vi”, i la cura que heu tingut de mi durant tot el dia m’ha preparat dolçament el descans de la nit.

11 Déu de la nostra alegria quan us invoquem, feu-nos veure el goig de la vostra salvació i poseu en el nostre cor l’alegria perfecta Per Jesucrist Senyor nostre.


Descargar ppt "+ L’experiència personal dels favors rebuts (v + L’experiència personal dels favors rebuts (v. 2b) ha suscitat en el salmista una impertorbable confiança."

Presentaciones similares


Anuncios Google