La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

AFECTACIONS OBRA CARRER MARTORELL

Presentaciones similares


Presentación del tema: "AFECTACIONS OBRA CARRER MARTORELL"— Transcripción de la presentación:

1 AFECTACIONS OBRA CARRER MARTORELL
Abril 2009

2

3

4 AFECTACIÓ L1 ZONA AFECTADA
PARADA PROVISIONAL Degut a les obres del carrer Martorell, la L1 direcció Torrent de Ferrussons, desviarà el seu recorregut sense poder passar per Avinguda Enllaç ni Lluís Companys. Per tant, les parades d’ Avinguda Enllaç i Estació quedaran anul.lades. El recorregut es desviarà pel Carrer Safareigs on es realitzarà una parada provisional.

5 AFECTACIÓ L2 ZONA AFECTADA
PARADA PROVISIONAL Degut a les obres del carrer Martorell, la L2 direcció el Colomer desviarà el seu recorregut sense poder passar per Avinguda Enllaç, Sant Celoni ni Pere Serra. Per tant, les parades d’ Avinguda Enllaç, Sant Celoni i Sant Celoni/Pere Serra quedaran anul.lades. El recorregut es desviarà pel Passeig d’Olabarria, Ramon Muntaner, Carretera de Vallvidrera, Vidal i Granés. Es realitzarà una parada provisional al Carrer Vallseca amb Pere Serra.

6 L3 L4 L5 L6 L7 SENSE AFECTACIÓ

7 AFECTACIÓ L8 ZONA AFECTADA
PARADA PROVISIONAL Degut a les obres del carrer Martorell, la L8 desviarà el seu recorregut sense poder passar per Avinguda Enllaç, Olabarria ni Safareigs. Per tant, les parades d’ Avinguda Enllaç i Safareigs quedaran anul.lades. El recorregut es desviarà per la Plaça Lluís Millet, realitzant la parada a l’Estació.

8 AFECTACIÓ LÍNIES INTERURBANES
Les línies interurbanes afectades són: A4, B7 i B8. ZONA AFECTADA PARADA PROVISIONAL Degut a les obres del carrer Martorell, les línies A4, B7 i B8 desviaran el seu recorregut sense poder passar per Avinguda Enllaç, Olabarria ni Safareigs. Per tant, la parada de Safareigs quedarà anul.lada. El recorregut es desviarà per la Plaça Lluís Millet, realitzant la parada al carrer Àngel Guimerà, entre Vila i Safareigs.


Descargar ppt "AFECTACIONS OBRA CARRER MARTORELL"

Presentaciones similares


Anuncios Google