La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

L’UNIVERS.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "L’UNIVERS."— Transcripción de la presentación:

1 L’UNIVERS

2 EL SISTEMA SOLAR En una nit sense núvols si mires el cel veus milers de puntets. Aquests puntets són astres o cossos celestes. En el sistema solar hi ha un sol i astes petit són els que giren al voltant del sol.

3 EL SOL El sol és l´estel entorn del cual gira a la terra. És una esfera gegantina que émet contínuament lum y calor. És més gran que la terra.Com está tan lluny sembla més gran que la lluna. La distabcia entre la terra i el sol es justa perqué la llum i l´escalfor que ens rep permetin l´existéncia de vida.

4 ELS PLANETES Els planetes són astres grans, amb forma de esfèra i llum pròpia que giren al voltant del sol sueguint una trajectòria gairabé circular anomenada òrbita.Hi ha vuit planetes: Mercuri , Venus, la Terra, Mart, Júpiter, Saturn Urà i Neptú.

5 ELS PLANETES NANS Els planetes nans són també cossos esférics sense llum pròpia . Exemple:plutó

6 ELS COSSOS CELESTES PETITS
Els cossos celestes petits són els asteroides i els cometes. Els asteroides són fragments de roca amb forma irregular que giren al voltant del sol. Hi han dos regions:el cinturó d’asteroides i el cinturó de Kuiper. Els cometes són astres gelats que giren al voltant del Sol seguint una òrbita ovalada. Els meteorits són fragments d’asteroides

7

8 Gràcies per veure la nostra exposició del sistema solar.
Fet per: Beverly Muñoz , Carla Muñoz , Iñaki Zunino , Ainhoa Molano , Amaia Lagarde.


Descargar ppt "L’UNIVERS."

Presentaciones similares


Anuncios Google