La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

ENFUNDA’T JOSEP MARIA RIERA NOA MARTÍN ROBERT TORRES ZOUBAIR GUETTAF

Presentaciones similares


Presentación del tema: "ENFUNDA’T JOSEP MARIA RIERA NOA MARTÍN ROBERT TORRES ZOUBAIR GUETTAF"— Transcripción de la presentación:

1 ENFUNDA’T JOSEP MARIA RIERA NOA MARTÍN ROBERT TORRES ZOUBAIR GUETTAF
DAVID GUERRERO

2 NOSALTRES SOM UNA EMPRESA QUE ENS DEDIQUEM A FER TOTA MENA DE FUNDES I UNS BONICS POTS AMB CACTUS.

3 Imatges dels productes

4 GERENT DE RECURSOS HUMANS
GERENT GENERAL JOSEP MARIA RIERA GERENT DE MÀRQUETING ROBERT TORRES GERENT DE PRODUCCIÓ ZOUBAIR GETTAF GERENT DE FINANCES NOA MARTIN GERENT DE RECURSOS HUMANS DAVID GUERRERO GERENT DE VENDES ZOUBAIR GETTAF

5 GERENT GENERAL: JOSEP MARIA
JO SÓC L’ENCARREGAT DE COORDINAR I SUPERVISAR LES ACTIVITATS DE L’EMPRESA. HE D’ESTAR INFORMAT SOBRE EL QUÈ PASSA A CADA ÀREA. HE DE RECOLZAR I AJUDAR CADA PERSONA.

6 GERENT DE MÀRQUETING: ROBERT TORRES
Ha de pensar en un pla de publicitat per tal que els consumidors coneguin els productes. Ha d’enginyar-se-les per convèncer i fer que els consumidors comprin el seu producte. Ha de pensar contínuament en noves formes de fer publicitat dels seus productes.

7 GERENT DE RECURSOS HUMANS: DAVID GUERRERO
Fa el contracte als treballadors nous que arriben a una empresa. Ha de procurar que els treballadors treballin a gust i que estiguin contents. Els ha d’explicar les normes.

8 GERENT DE VENDES: ZOUBAIR
Ha de determinar la manera d’ aconseguir vendre els productes i que els clients estiguin contents. Ha de portar el control dels productes que s’han venut. Ha de desenvolupar un programa per millorar les vendes.

9 GERENT DE PRODUCCIÓ: ZOUBAIR
És molt important fer un bon producte, que sigui de qualitat, ben presentat i vendre’ l a un preu adequat. Per això jo he de controlar les coses, mirar si estan bé i sinó procurar arreglar-les. Controlar que els productes estiguin acabats en el temps que s’ha fixat.

10 GERENT DE FINANCES: NOA
S’encarrega de tot el que està relacionat amb els diners, és a dir: Saber d’on treure diners per crear l’empresa. Saber el capital que es necessita per fabricar el producte. Saber a quin preu s’ha de posar un producte per després obtenir beneficis. Controlar les despeses que hem anat acumulant. Controlar la caixa: quant s’ha venut, quant s’ha gastat i quant s’ha guanyat.

11

12


Descargar ppt "ENFUNDA’T JOSEP MARIA RIERA NOA MARTÍN ROBERT TORRES ZOUBAIR GUETTAF"

Presentaciones similares


Anuncios Google