La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

L’Art de no Emmalaltir-se

Presentaciones similares


Presentación del tema: "L’Art de no Emmalaltir-se"— Transcripción de la presentación:

1 L’Art de no Emmalaltir-se
Dr. Dráuzio Varella

2 ...Parli dels Seus Sentiments.
Si no es vol emmalaltir... ...Parli dels Seus Sentiments. Emocions i sentiments que són amagats, reprimits, acaben amb malalties com: gastritis, úlcera, dolors lumbars, dolor en la columna. Amb el temps, la repressió dels sentiments degenera fins i tot en càncer. Aleshores, anem a sincerar, confidenciar, compartir la nostra intimitat, els nostres «secrets», les nostres errades!... El diàleg, el parlar, la paraula, és un poderós remei i una excel·lent teràpia!

3 ...Prengui Decisions. Si no vol emmalaltir-se...
La persona indecisa roman en dubte, en l’ansietat, en l’angoixa. La indecisió acumula problemes, preocupacions, agressions. La història humana és feta de decisions. Per a decidir és precís saber renunciar, saber perdre avantatges i valors per a guanyar altres. Les persones indecises són víctimes de malalties nervioses, gàstriques i problemes de la pell.

4 ...Cerqui Solucions. Si no es vol emmalaltir...
Persones negatives no aconsegueixen solucions i augmenten els problemes. Prefereixen la lamentació, la murmuració, el pessimisme. Millor és encendre un llumí que lamentar la foscor. Una abella és petita, però produeix el més dolç que existeix. Som el que pensem. El pensament negatiu genera energia negativa que es transforma en malaltia.

5 ...No Visqui d’Aparences. Si no es vol emmalaltir...
Qui amaga la realitat fingeix, fa poses, vol sempre donar la impressió d’estar bé, vol mostrar-se perfecte, bondadós, etc., està acumulant tones de pes... Una estàtua de bronze amb peus de fang. Res pitjor per a la salut que viure d’aparences i façanes. Són persones amb molt vernís i poca arrel. El seu destí és la farmàcia, l’hospital, el dolor.

6 ...Accepti’s. Si no es vol emmalaltir...
El rebuig de sí mateix, l’absència d’autoestima, fa que ens tornem aliens de nosaltres mateixos. Ser un mateix és el nucli d’una vida saludable. Quins no s’accepten a sí mateixos, són envejosos, gelosos, imitadors, competitius, destructius. Acceptar-se, acceptar ser acceptat, acceptar les crítiques, és saviesa, bon sentit i teràpia.

7 ...Confiï. Si no es vol emmalaltir...
Qui no confia, no es comunica, no s’obra, no es relaciona, no crea relacions estables i profundes, no sap fer amistats veritables. Sense confiança, no hi ha relació. La desconfiança és manca de fe en sí mateix, en els altres i en Déu.

8 ...No Visqui Sempre Trist. Si no es vol emmalaltir...
El bon humor, el riure, el repòs, l’alegria, recuperen la salut i duen llarga vida. La persona alegre té el do d’alegrar l’ambient on viu. «El bon humor ens salva de les mans del doctor». L’alegria és salut i teràpia.

9 Envia aquest correu als teus amics i amigues per a que NO s’arribin a Emmalaltir...!


Descargar ppt "L’Art de no Emmalaltir-se"

Presentaciones similares


Anuncios Google