La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Unitats Organitzatives del Grup CETT

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Unitats Organitzatives del Grup CETT"— Transcripción de la presentación:

1 Unitats Organitzatives del Grup CETT
FORMACIÓ Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme CETT-UB Escola Tècnica Professional International Programs Escola de Formació Continua CETT E-Learning Escola d’Idiomes CETT CETT Consultors Grups de Recerca RECERCA I TRANSFERÈNCIA Hotel Alimara Àgora BCN Residència Universitària Internacional HOTELERIA RESTAURACIÓ Aula Restaurant Aula Bar SUMMUM RECEPTIU ACADÈMIC Barcelona Academic Services Agència de Viatges

2 Entitats Jurídiques del Grup CETT
Fundació Gaspar Espuña - CETT Estudis d’ Hoteleria i Turisme CETT S.A. CETT Alumni Integral en Turisme i Hoteleria S.L. Viatges Century S.A. Turisvall S.L.

3 INTERNACIONALITZACIÓ
Organigrama General del Grup CETT PRESIDENT Miquel Alsius CEO Dra. Maria Abellanet SECRETÀRIA DIRECCIÓ Roser Martínez DESENVOLUPAMENT DE NEGOCI I MARCA TRANSFORMACIÓ DIGITAL DESENVOLUPAMENT ORGANITZACIONAL INTERNACIONALITZACIÓ GERÈNCIA Elisabet Ferrer FGE-CETT HOTELERIA FORMACIÓ COMITÉ QUALITAT G7 HUN COMITÉ QUALITAT G7 FUN FUNDACIÓ Dir:.../... RESIDÈNCIA ÀGORA Dir: Jordi Tell HOTEL ALIMARA Dir: Jordi Tell EUHT Dir: José Antonio Pérez-Aranda ETP Dir: Nan Ferreres INTERNATIONAL PROGRAMS (BAS) Dir: David Peguero SERVEI EMPRESES I PROFESSIONALS Dir: David Peguero E-LEARNING Dir: Mercè Colom ESCOLA D’IDIOMES Dir: Carme Cassà MARQUETING CORPORATIU I RE Dir. Carme Cassà SERVEIS COMUNS ACADÈMICS Dir: Elisabet Ferrer SERVEIS COMUNS D’ HOTELERIA Dir: Jordi Tell SERVEIS COMUNS DE GESTIÓ Dir: Elisabet Ferrer

4 INTERNACIONALITZACIÓ
Organigrama: Gerència del Grup CETT PRESIDENT Miquel Alsius GERÈNCIA Elisabet Ferrer FGE-CETT HOTELERIA FORMACIÓ SECRETÀRIA DIRECCIÓ Roser Martínez CEO Dra. Maria Abellanet DESENVOLUPAMENT ORGANITZACIONAL TRANSFORMACIÓ DIGITAL DESENVOLUPAMENT DE NEGOCI I MARCA INTERNACIONALITZACIÓ SERVEIS COMUNS ACADÈMICS Dir: Elisabet Ferrer SERVEIS COMUNS D’ HOTELERIA Dir: Jordi Tell SERVEIS COMUNS DE GESTIÓ Dir: Elisabet Ferrer SERVEI DESENVOLUMENT INTERNACIONAL D.Peguero CAREER SERVICES M. Torres SECRETARIA ACADÈMICA S. Vidal CENTRE DE RECURSOS A. Domènech RECEPCIÓ Eva Viciano ATENCIÓ AL CLIENT I CONTROL DE Q. E. Viciano A&B CUINA: X. Llavià SALA: J.M. Arcos SERVEIS TECNICS David Pascual COMERCIAL C. Santolaya COORDINACIÓ LOGÍSTICA I DOCENT M. Cusó QUALITAT I MEDI AMBIENT Esther López STIC A. Vilaginés SERVEIS JURÍDICS I LABORALS F. Serracant ADM. I FINANCES A. Ortega

5 INTERNACIONALITZACIÓ Sofia Alva/Marta Perez
Organigrama: Serveis de Màrqueting Corporatiu i RE PRESIDENT Miquel Alsius CEO Dra. Maria Abellanet SECRETÀRIA DIRECCIÓ Roser Martínez DESENVOLUPAMENT ORGANITZACIONAL TRANSFORMACIÓ DIGITAL DESENVOLUPAMENT DE NEGOCI I MARCA INTERNACIONALITZACIÓ GERÈNCIA Elisabet Ferrer MARQUETING CORPORATIU I RE Dir. Carme Cassà COMERCIAL FORMACIÓ Dir: Carme Cassà EQUIP COMUNICACIÓ Sofia Alva/Marta Perez Mireia Corominas COMUNICACIÓ GRUP Cap: .Blanca Garcia COORDINACIÓ COMERCIAL Cristina Pérez EQUIP: Mònica Armstrong Elena González Giada Rubiu FORMACIÓ REGLADA PRESENCIAL Cristina Pérez FORMACIÓ CONTÍNUA Ricard Edo E-LEARNING Maribel Notario INTERNATIONAL PROGRAMS Zuzanna Duriskova BAS Eugenia Guarro RESIDENTS I ACADÈMICS Montse Noguera

6 INTERNACIONALITZACIÓ Cap: Cristina Santolaya Cap: Vitoriano Fernández
Organigrama: Allotjament PRESIDENT Miquel Alsius CEO Dra. Maria Abellanet SECRETÀRIA DIRECCIÓ Roser Martínez DESENVOLUPAMENT ORGANITZACIONAL TRANSFORMACIÓ DIGITAL DESENVOLUPAMENT DE NEGOCI I MARCA INTERNACIONALITZACIÓ GERÈNCIA Elisabet Ferrer HOTELERIA Dir: Elisabet Ferrer COMITÉ QUALITAT G7 HUN ÀGORA BCN Dir: Jordi Tell HOTEL ALIMARA Dir: Jordi Tell OPERACIONS I QMA Sots-Dir: Eva Viciano SERVEIS COMUNS D’ HOTELERIA Dir: Jordi Tell ACADÈMICS Dir: Elisabet Ferrer DE GESTIÓ COMERCIAL RESIDENTS I ACADÈMICS Dir: Montse Noguera RECEPCIÓ A&B COMERCIAL Cap: Cristina Santolaya SERVEIS TECNICS Cap: David Pascual ATENCIO AL CLIENT I CONTROL DE QUALITAT Cap: Eva Viciano RESPONSABLE ÀGORA BCN Felisa Mañas RESPONSABLE ALIMARA Ana Chaves CUINA Cap: Xavier Llavià CUINA ÀGORA Cap: Vitoriano Fernández CUINA ALIMARA SALA Cap: J.M. Arcos RECEPCIÓ ÀGORA Cap: Susana Plaza RECEPCIÓ ALIMARA Cap: Manuel Molina Equip: Erica Odena

7 INTERNACIONALITZACIÓ
Organigrama: EUHT CETT-UB PRESIDENT Miquel Alsius CEO Dra. Maria Abellanet SECRETARIA DIRECCIÓ Roser Martínez DESENVOLUPAMENT ORGANITZACIONAL TRANSFORMACIÓ DIGITAL DESENVOLUPAMENT DE NEGOCI I MARCA INTERNACIONALITZACIÓ GERÈNCIA Elisabet Ferrer FORMACIÓ COMITÉ QUALITAT G7 FUN EUHT CETT-UB Dr: José Antonio Pérez-Aranda Direcció RECERCA Dr. Eugeni Osácar Coordinació RECERCA Dr. Oriol Anguera Grup de Recerca de TURISME CULTURA I TERRITORI (GRTCT) Direcció: Dr. Eugeni Osácar Grup de Recerca de HOTELERIA I RESTAURACIÓ (GRHR) Dir: Dr. Oriol Anguera Grup de recerca de CUINA I GASTRONOMIA (GRCG) Dir: Montserrat Saperas GRAUS Direcció de Graus Dr. José Antonio Pérez-Aranda MÀSTERS I POSTGRAUS Direcció Formació Dr. Eugeni Osácar Coordinació GRAUS Maria Soy COMITÉ EXECUTIU GCCG CETT- UB- UPC-Alícia GRAU EN TURISME Direcció del GT Dr. J.A. Pérez Aranda NOU GRAU Direcció del Nou Grau Dr. J.A. Pérez Aranda GRAU EN CIÈNCIES CULINÀRIES I GASTRONOMIA Direcció del GCCG Nan Ferreres COMISSIÓ DE COORDINACIÓ Direcció Acadèmica Dr. Oscar Casanovas Coordinació d’Estudis Maria Soy Direcció Acadèmica Lluc Guarro Direcció Acadèmica Coordinació d’Estudis Coordinació d’Estudis Campus CETT-UB Vinyet Capdet Coordinació d’Estudis Campus Torribera Josep Boatella Coordinació d’Estudis Campus UPC Roser Romero SUPORT TÈCNIC BLOCS PROFESSORAT CAMPUS CETT-UB PROFESSORAT CAMPUS TORRIBERA PROFESSORAT CAMPUS UPC GT GCCG

8 INTERNACIONALITZACIÓ
Organigrama: EUHT CETT-UB PRESIDENT Miquel Alsius CEO Dra. Maria Abellanet SECRETARIA DIRECCIÓ Roser Martínez DESENVOLUPAMENT ORGANITZACIONAL TRANSFORMACIÓ DIGITAL DESENVOLUPAMENT DE NEGOCI I MARCA INTERNACIONALITZACIÓ GERÈNCIA Elisabet Ferrer FORMACIÓ COMITÉ QUALITAT G7 FUN EUHT CETT-UB Dr: José Antonio Pérez-Aranda Direcció RECERCA Dr. Eugeni Osácar GRAUS Direcció de Graus Dr. José Antonio Pérez-Aranda MÀSTERS I POSTGRAUS Direcció Formació Dr. Eugeni Osácar Coordinació MÀSTERS I POSTGRAUS Dra. Anna Torres TÍTOLS OFICIALS TÍTOLS PROPIS MOIGT Direcció Formació Emma Pla Coordinació d’Estudis Patrimoni Cultural Dra. Alexandra Georgescu Destinacions Urbanes Daniel Imbert Patrimoni Gastronòmic SUPORT TÈCNIC Marta Conill Coord. de GRUP Marqueting 2 A. Georgescu D. Imbert E. Pla MUDHIR Direcció Formació Coordinació d’Estudis Direcció Hotelera Nuria Louzao Direcció Restauració Álvaro Arrieta SUPORT TÈCNIC Gabi Gallo Coord. de GRUP Hoteleria 1 N. Louzao Hoteleria 2 Anaïs Cavallin Hoteleria 3 C. Langer Restauració 1 A. Arrieta MUDET Direcció Formació Enric López Coordinació d’Estudis Esp. Marqueting Digital Turisme Responsable Dra. Elena Ridolfi Gestió d’Esdeveniments Mireia Ros Coord. de GRUP Marqueting 1 A. Carballido Marqueting 2 M. Ros E. Ridolfi Coord. de GRUP Marqueting 2 M. Ros PROFESSORAT

9 TRANSFORMACIÓ DIGITAL INTERNACIONALITZACIÓ
Organigrama: EUHT CETT-UB PRESIDENT Miquel Alsius CEO Dra. Maria Abellanet SECRETARIA DIRECCIÓ Roser Martínez DESENVOLUPAMENT ORGANITZACIONAL TRANSFORMACIÓ DIGITAL DESENVOLUPAMENT DE NEGOCI I MARCA INTERNACIONALITZACIÓ GERÈNCIA Elisabet Ferrer FORMACIÓ COMITÉ QUALITAT G7 FUN EUHT CETT-UB Dr. José Antonio Pérez-Aranda Direcció RECERCA Dr. Eugeni Osácar MÀSTERS I POSTGRAUS Direcció Formació Dr. Eugeni Osácar GRAUS Direcció de Graus Dr. José Antonio Pérez-Aranda Coordinació MÀSTERS I POSTGRAUS Dra. Anna Torres TÍTOLS OFICIALS TÍTOLS PROPIS DEUS Màster e-Learning Patrimoni Cultural Direcció Formació Mercè Colom Coordinació d’Estudis Esther Velasco Coordinació Acadèmica Dra. Alexandra Georgescu DEUS de Gastronomia Dir. Nan Ferreres DEUS Turisme --- DEUS Hoteleria --- Coordinació DEUS Gastronomia Natàlia Roig SUPORT TÈCNIC Damià Mula Arantxa Fernandez SOMMELIERS Coordinació d’Estudis Natàlia Roig CAGEC Coordinació d’Estudis Natàlia Roig Cockteleria Coordinació d’Estudis Damià Mula

10 TRANSFORMACIÓ DIGITAL INTERNACIONALITZACIÓ
Organigrama: EUHT CETT-UB PRESIDENT Miquel Alsius CEO Dra. Maria Abellanet SECRETARIA DIRECCIÓ Roser Martínez DESENVOLUPAMENT ORGANITZACIONAL TRANSFORMACIÓ DIGITAL DESENVOLUPAMENT DE NEGOCI I MARCA INTERNACIONALITZACIÓ GERÈNCIA Elisabet Ferrer FORMACIÓ COMITÉ QUALITAT G7 FUN EUHT CETT-UB Dr. José Antonio Pérez-Aranda Direcció RECERCA Dr. Eugeni Osácar GRAUS Direcció de Graus Dr. José Antonio Pérez-Aranda MÀSTERS I POSTGRAUS Direcció Formació Dr. Eugeni Osácar Coordinació Unitat de Transferència de Coneixement Emma Pla Coordinació RECERCA Dr. Oriol Anguera Suport Tècnic Unitat de Transferència de Coneixement Aurelie Cerdan Grup de Recerca de TURISME CULTURA I TERRITORI (GRTCT) Direcció: Dr. Eugeni Osácar Grup de Recerca de HOTELERIA I RESTAURACIÓ (GRHR) Dir: Dr. Oriol Anguera Grup de recerca de CUINA I GASTRONOMIA (GRCG) Dir: Montserrat Saperas

11 Dir: José Antonio Pérez-Aranda INTERNACIONALITZACIÓ
Organigrama: EUHT CETT-UB (Blocs Temàtics) GERÈNCIA Elisabet Ferrer CEO Dra. Maria Abellanet PRESIDENT Miquel Alsius EUHT CETT-UB Dir: José Antonio Pérez-Aranda FORMACIÓ SECRETARIA DIRECCIÓ Roser Martínez DESENVOLUPAMENT ORGANITZACIONAL TRANSFORMACIÓ DIGITAL DESENVOLUPAMENT DE NEGOCI I MARCA INTERNACIONALITZACIÓ COMITÉ QUALITAT G7 FUN SERVEIS COMUNS ACADÈMICS D’ HOTELERIA DE GESTIÓ BLOCS TEMÀTICS TURISME I CULTURA Resp. Dra. Alexandra Georgescu TURISME I TERRITORI Resp. Daniel Imbert EMPRESES I SERVEIS TURÍSTICS Resp. Maria Soy HOTELERIA Resp. Nuria Louzao RESTAURACIÓ Resp. Alvaro Arrieta PRACTICUM Resp. .../.... ORGANITZACIÓ I GESTIÓ DE LES PERSONES Resp: Jesús Molina MARKETING I COMERCIALITZACIÓ Resp. Enric Lopez ECONOMIA I EMPRESA Resp. Emma Pla IDIOMES Resp. Montserrat Iglesias DRET I POLÍTIQUES TURÍSTIQUES Resp. Oscar Casanovas TREBALL FINAL DE CARRERA Resp. Oscar Casanovas GASTRONOMIA Resp Mercè Civera SUMILLERIA Resp. Natalia Roig CIÈNCIES APLICADES Resp. Montserrat Saperas CUINA Resp. Vinyet Capdet

12 INTERNACIONALITZACIÓ
Organigrama: ETP CETT PRESIDENT Miquel Alsius CEO Dra. Maria Abellanet SECRETARIA DIRECCIÓ Roser Martínez DESENVOLUPAMENT ORGANITZACIONAL TRANSFORMACIÓ DIGITAL DESENVOLUPAMENT DE NEGOCI I MARCA INTERNACIONALITZACIÓ GERÈNCIA Elisabet Ferrer FORMACIÓ COMITÉ QUALITAT G7 FUN ETP CETT Dir: Nan Ferreres SERVEIS COMUNS ACADÈMICS D’ HOTELERIA DE GESTIÓ COORDINACIÓ TÈCNICA Coord: Mèlani Arostegui RESTAURACIÓ ESCOLA Coord: Nan Ferreres FP TURISME FP HOTELERIA FORMACIÓ INICIAL SUBVENCIONADA CFGS Agències i Gestió Esdeveniments Coord tècnic: G. Albors CFGS Allotjament Coord tècnic: R. Rodrigo CFGS HOTELERIA Cuina i Servei Coord tècnic: Thaïs Castany CFGM HOTELERIA GESTIÓ ECONÒMICA: Resp: Alberto Antín COMERCIALITZACIÓ: Resp: Míriam Blázquez CUINA Cap: Oscar Teixidó RESTAURACIÓ Resp Equip i Operacions: Melani Arostegui Coordinació TA CUINA Ricard Gil Coordinació TA RESTAURANT Guillermo Vives FÒRUM Anton Domingo – Resp. Operacions AULA RESTAURANT Ricard Gil – Resp. Operacions Carles Ripoll TALLER RESTAURACIÓ Carles Castell– Resp. Operacions Equip Fregaplats: José Plasencia i Marga Ortiz FÒRUM Cristina Sanz– Resp. Operacions Alicia Montolio Victor Laiseca– Suport AULA RESTAURANT Guillermo Vives – Resp. Operacions Alberto Antín TALLER RESTAURACIÓ Victor Laiseca – Resp. Operacions Xavier Hernandez Arantxa Fernández-Logística i Muntatge Equip Fregaplats: Susi Benjumea/Esther Hernandez BLOCS TEMÀTICS PROFESSORAT SUMILLERIA Resp. Natalia Roig CIÈNCIES APLICADES Resp. Montse Saperas CUINA Resp. Vinyet Capdet RESTAURACIÓ Resp. Alvaro Arrieta GASTRONOMIA Resp. Mercè Civera

13 INTERNACIONALITZACIÓ
Organigrama: Servei a les empreses i professionals PRESIDENT Miquel Alsius CEO Dra. Maria Abellanet SECRETÀRIA DIRECCIÓ Roser Martínez DESENVOLUPAMENT ORGANITZACIONAL TRANSFORMACIÓ DIGITAL DESENVOLUPAMENT DE NEGOCI I MARCA INTERNACIONALITZACIÓ GERÈNCIA Elisabet Ferrer FORMACIÓ COMITÉ QUALITAT G7 FUN SERVEI A LES EMPRESES I PROFESSIONALS FORMACIÓ CONTINUA David Peguero CONSULTORIA David Peguero SERVEI eLearning Mercè Colom CUINA Cap: Oscar Teixidó METODOLOGIA FORMACIÓ A MIDA Ricard Edo CIB CULINARY INSTITUT BARCELONA CIB TH INTERNACIONAL Ricard Edo LOCAL Ricard Edo LLARGA DURADA Alt Rendiment MEDIUM & LONG TERM PROGRAMS Rachel Mantiñan

14 INTERNACIONALITZACIÓ
Organigrama: BAS PRESIDENT Miquel Alsius CEO Dra. Maria Abellanet SECRETÀRIA DIRECCIÓ Roser Martínez DESENVOLUPAMENT ORGANITZACIONAL TRANSFORMACIÓ DIGITAL DESENVOLUPAMENT DE NEGOCI I MARCA INTERNACIONALITZACIÓ GERÈNCIA Elisabet Ferrer FORMACIÓ COMITÉ QUALITAT G7 FUN BAS David Peguero SHORT-TERM PROGRAMS Zuzana Duriskova MEDIUM & LONG TERM PROGRAMS Rachel Mantiñan EQUIP: Sol Curin EQUIP: Eugenia Guarro

15 INTERNACIONALITZACIÓ
Organigrama: e-Learning PRESIDENT Miquel Alsius CEO Dra. Maria Abellanet SECRETARIA DIRECCIÓ Roser Martínez DESENVOLUPAMENT ORGANITZACIONAL TRANSFORMACIÓ DIGITAL DESENVOLUPAMENT DE NEGOCI I MARCA INTERNACIONALITZACIÓ GERÈNCIA Elisabet Ferrer FORMACIÓ COMITÉ QUALITAT G7 FUN e-LEARNING Dir: Mercè Colom SERVEIS COMUNS ACADÈMICS D’ HOTELERIA DE GESTIÓ COMERCIAL Maribel Notario COORDINACIÓ e-LEARNING Cap: Patricia Peralta Esther Velasco EMPRESES PROFESSIONALS ACADÈMIC Coordinació Anna Torres SOMMELIERS Coord: N. Roig PATRIMONI CULTURAL Coord: A. Georgescu MASTERS I POSTGRAUS DEUS RESTAURACIÓ Dir: Nan Ferreres TÍTOLS PROPIS UB Dir: José Antonio Pérez Aranda PROFESSORAT

16 INTERNACIONALITZACIÓ COORDINACIÓ PEDAGÓGICA
Organigrama: Escola d’Idiomes PRESIDENT Miquel Alsius CEO Dra. Maria Abellanet SECRETARIA DIRECCIÓ Roser Martínez DESENVOLUPAMENT ORGANITZACIONAL TRANSFORMACIÓ DIGITAL DESENVOLUPAMENT DE NEGOCI I MARCA INTERNACIONALITZACIÓ GERÈNCIA Elisabet Ferrer ESCOLA D’ IDIOMES CETT Dir:Carme Cassà SERVEIS COMUNS ACADÈMICS D’ HOTELERIA DE GESTIÓ COORDINACIÓ PEDAGÓGICA Montserrat Iglesias ALTRES LLENGÜES Carme Cassà FRANCÈS Mireille Spalacci PROFESSORAT ANGLÈS

17 INTERNACIONALITZACIÓ
Organigrama: Servei de desenvolupament internacional (SDI) PRESIDENT Miquel Alsius CEO Dra. Maria Abellanet SECRETÀRIA DIRECCIÓ Roser Martínez DESENVOLUPAMENT ORGANITZACIONAL TRANSFORMACIÓ DIGITAL DESENVOLUPAMENT DE NEGOCI I MARCA INTERNACIONALITZACIÓ GERÈNCIA Elisabet Ferrer FORMACIÓ COMITÉ QUALITAT G7 FUN SDI David Peguero INTERNATIONAL RELATIONS Rachel Mantiñán STUDENTS MOBILITY David Ibarra

18 INTERNACIONALITZACIÓ
Organigrama: Servei Comú Acadèmic Career Services PRESIDENT Miquel Alsius CEO Dra. Maria Abellanet SECRETARIA DIRECCIÓ Roser Martínez DESENVOLUPAMENT ORGANITZACIONAL TRANSFORMACIÓ DIGITAL DESENVOLUPAMENT DE NEGOCI I MARCA INTERNACIONALITZACIÓ GERÈNCIA Elisabet Ferrer SERVEIS COMUNS ACADÈMICS HOTELERIA FORMACIÓ Career Services Dir: Melissa Torres CETT ALUMNI Secr: Elisenda Farràs PRÀCTIQUES EXTERNES MiP/CEU’S Esther Obiols PRÀCTIQUES CENTRES D’ APLICACIÓ Sandra Estivill PRÀCTIQUES EXTERNES GRAU Sandra Estivill PRÀCTIQUES EXTERNES CICLES Marta Mas INTERNACIONAL Esther Obiols BORSA DE TREBALL Laura Mercader PROJECTES FI DE GRAUS EN EMPRESA Melissa Torres PROJECTES MASTER EN EMPRESA Esther Obiols EQUIP Sabrina Peroni

19 INTERNACIONALITZACIÓ
Organigrama: Servei Comú Acadèmic Secretaria PRESIDENT Miquel Alsius CEO Dra. Maria Abellanet SECRETARIA DIRECCIÓ Roser Martínez DESENVOLUPAMENT ORGANITZACIONAL TRANSFORMACIÓ DIGITAL DESENVOLUPAMENT DE NEGOCI I MARCA INTERNACIONALITZACIÓ GERÈNCIA Elisabet Ferrer RECEPCIÓ PLANTA BAIXA Neus Hernández Pilar Ramírez GRAUS Montse Ramón Ivette Abulí POSTGRAUS Lola Escalona. DEUS Lola Escalona FP GRAU MITJÀ I SUPERIOR Montse Escalé FORMACIÓ CONTINUA Lola Salcedo .../... SERVEIS REPOGRAFIA Mònica Guijarro EQUIP Cristina Cubiró Tina Domínguez Adriana Serracant QUARTA PLANTA Cap: Roser Martínez SECRETARIA Cap: Susana Vidal FGE-CETT HOTELERIA FORMACIÓ SERVEIS COMUNS ACADÈMICS

20 INTERNACIONALITZACIÓ
Organigrama: Servei Comú Acadèmic Centre de Recursos PRESIDENT Miquel Alsius FGE-CETT HOTELERIA FORMACIÓ CEO Maria Abellanet SECRETARIA DIRECCIÓ Roser Martínez DESENVOLUPAMENT ORGANITZACIONAL TRANSFORMACIÓ DIGITAL DESENVOLUPAMENT DE NEGOCI I MARCA INTERNACIONALITZACIÓ GERÈNCIA Elisabet Ferrer TÈCNIC Martí Fornells CENTRE DE RECURSOS Cap: Assumpta Domenech SERVEIS DE GESTIÓ

21 Organigrama: Servei Comú d’ Hoteleria
Organigrama: Servei Comú d’ Hoteleria. Atenció al client i control de Qualitat PRESIDENT Miquel Alsius CEO Dra. Maria Abellanet SECRETARIA DIRECCIÓ Roser Martínez DESENVOLUPAMENT ORGANITZACIONAL TRANSFORMACIÓ DIGITAL DESENVOLUPAMENT DE NEGOCI I MARCA INTERNACIONALITZACIÓ GERÈNCIA Elisabet Ferrer TECNIC Maria Carmen Fernández EQUIP Ana Fillot/Reyes Fillot Encarnación Gómez Natalia Rodrigues Ghizlane Ouragli Rosa Mª Salazar RESPONSABLE HOTEL ALIMARA Ana Chaves RESPONSABLE ÀGORA BCN Felisa Mañas ESCOLA SERVEIS COMUNS D’ HOTELERIA Atenció al client i control de qualitat Cap: Eva Viciano FGE-CETT HOTELERIA FORMACIÓ

22 INTERNACIONALITZACIÓ
Organigrama: Servei Comú d’ Hoteleria A&B PRESIDENT Miquel Alsius CEO Dra. Maria Abellanet SECRETARIA DIRECCIÓ Roser Martínez DESENVOLUPAMENT ORGANITZACIONAL TRANSFORMACIÓ DIGITAL DESENVOLUPAMENT DE NEGOCI I MARCA INTERNACIONALITZACIÓ GERÈNCIA Elisabet Ferrer FGE-CETT HOTELERIA FORMACIÓ SERVEIS COMUNS D’ HOTELERIA A&B CUINA Cap: Xavier Llavià SEGON CUINA Antonio Navajo EQUIP Osvaldo Guarniz Alejandro González Juan Remar Carlos Meriz Marc Zamora RENTAPLATS Equip rentaplats CUINA ÀGORA BCN Cap: Vitoriano Fernández Ferran Escoda Glenda Pinargote Cristian Intriago Pablo Notario VIGILÀNCIA MENJADOR: Alex Turull SALA Cap: Josep Mª Arcos SEGON SALA Mohamed Ahmaddan EQUIP Meritxell Fluvià Ramon Puerto Carlos Alberto Valdés Mireia Garcia Edgar Rois Lucia Rabinad Celia Mallada Anna Orts

23 Organigrama: Servei Comú d’ Hoteleria Serveis Tècnics
PRESIDENT Miquel Alsius FGE-CETT HOTELERIA FORMACIÓ CEO Dra. Maria Abellanet SECRETARIA DIRECCIÓ Roser Martínez DESENVOLUPAMENT ORGANITZACIONAL TRANSFORMACIÓ DIGITAL DESENVOLUPAMENT DE NEGOCI I MARCA INTERNACIONALITZACIÓ GERÈNCIA Elisabet Ferrer SERVEIS TÈCNICS Cap: David Pascual HOTEL ALIMARA ESCOLA EQUIP J. Antonio Diaz Sergio Tomás Felix Roldan Kumar Bartolomé RESPONSABLE EDIFICI ESCOLA Antonio Romero Carlos Ubeda ÀGORA BCN SERVEIS COMUNS D’ HOTELERIA

24 Organigrama: Servei Comú d’ Hoteleria Comercial
PRESIDENT Miquel Alsius CEO Dra. Maria Abellanet SECRETARIA DIRECCIÓ Roser Martínez DESENVOLUPAMENT ORGANITZACIONAL TRANSFORMACIÓ DIGITAL DESENVOLUPAMENT DE NEGOCI I MARCA INTERNACIONALITZACIÓ GERÈNCIA Elisabet Ferrer FGE-CETT HOTELERIA FORMACIÓ ALLOTJAMENT HOTEL ALIMARA Dir: Jordi Tell SERVEIS COMUNS D’ HOTELERIA COMERCIAL Dir: Cristina Santolaya OPERACIONS QMA I PISOS Sots-Directora: Eva Viciano COMERCIAL HOTEL ALIMARA Dir: Cristina Santolaya RESERVES Cap: Laura Nicolau VENDES .../... BANQUETS I CONVENCIONS Cap: Isabel Gallego COMERCIALS BANQUETS I CON. Amaya Morgado Mercè Moreda/Laia Aribó COMERCIAL RESERVES Elena Campo Jori Maria Teixidor RESIDENTS I ACADÈMICS M.Noguera COMERCIAL GRUPS ÀGORA Cristina Santolaya RESERVES Laura Nicolau .../...

25 INTERNACIONALITZACIÓ
Organigrama: Servei Comú d’ Hoteleria Recepció PRESIDENT Miquel Alsius CEO Dra. Maria Abellanet SECRETARIA DIRECCIÓ Roser Martínez DESENVOLUPAMENT ORGANITZACIONAL TRANSFORMACIÓ DIGITAL DESENVOLUPAMENT DE NEGOCI I MARCA INTERNACIONALITZACIÓ GERÈNCIA Elisabet Ferrer FGE-CETT HOTELERIA FORMACIÓ SERVEIS COMUNS D’ HOTELERIA RECEPCIÓ Cap: Eva Viciano RECEPCIÓ ÀGORA BCN Cap: Susanna Plaza RECEPCIÓ HOTEL ALIMARA Cap: Manuel Molina SERVEI DE VIGILÀNCIA Subcontractat a SP RECEPCIONISTES Ursula Garcia Marta Martinez Karla Urrutia .../... .../.... RECEPCIONISTA NIT Maitte Vacacela VIGILÀNCIA NIT Juan Castaños Marcela Romero Carla Cama Catherine Rivera Hanna S. Anna Viñas Carles López

26 INTERNACIONALITZACIÓ
Organigrama: Servei de Qualitat i MA PRESIDENT Miquel Alsius FGE-CETT HOTELERIA FORMACIÓ CEO Maria Abellanet SECRETARIA DIRECCIÓ Roser Martínez DESENVOLUPAMENT ORGANITZACIONAL TRANSFORMACIÓ DIGITAL DESENVOLUPAMENT DE NEGOCI I MARCA INTERNACIONALITZACIÓ GERÈNCIA Elisabet Ferrer ORDENACIÓ ACADÈMICA Helena Puig TÈCNIC QUALITAT Laura Pereira/Alicia Almirall QUALITAT i MA Cap: Esther López SERVEIS DE GESTIÓ

27 INTERNACIONALITZACIÓ TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ
Organigrama: Servei de Gestió STIC PRESIDENT Miquel Alsius FGE-CETT HOTELERIA FORMACIÓ CEO Dra. Maria Abellanet SECRETARIA DIRECCIÓ Roser Martínez DESENVOLUPAMENT ORGANITZACIONAL TRANSFORMACIÓ DIGITAL DESENVOLUPAMENT DE NEGOCI I MARCA INTERNACIONALITZACIÓ GERÈNCIA Elisabet Ferrer FORMACIÓ TIC I CAMPUS Esther Boix SISTEMES INFORMACIÓ Fernando Fernández GESTIÓ ACADÈMICA MANTENIMENT I ASSISTÈNCIA Xavier Climent E. Dausa/ G. Pet XARXA I COMUNICACIONS Eduard Dausa TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ ÀREA OPERATIVA STIC Cap: Andreu Vilaginés SERVEIS DE GESTIÓ

28 INTERNACIONALITZACIÓ
Organigrama: Servei de Gestió Administració i Finances PRESIDENT Miquel Alsius CEO Dra. Maria Abellanet SECRETARIA DIRECCIÓ Roser Martínez DESENVOLUPAMENT ORGANITZACIONAL TRANSFORMACIÓ DIGITAL DESENVOLUPAMENT DE NEGOCI I MARCA INTERNACIONALITZACIÓ GERÈNCIA Elisabet Ferrer FGE-CETT HOTELERIA FORMACIÓ SERVEIS DE GESTIÓ ADMINISTRACIÓ I FINANCES Cap: Ana Ortega EXPLOTACIÓ I COMPTABILITAT COSTOS Resp: Ana Ortega ECONÒMIC FINANCER I CONTROL DE GESTIÓ COMPRES GRUP ADMINISTRACIÓ I TRESORERIA Josep Maria Perez TRESORERIA Josep Mª Pérez CETT GESTIÓ ALUMNES Natalia Flores COMPTABILITAT VIATGES CENTURY Marian Barragan ÀGORA BCN RESTAURACIÓ Yolanda Castillo HOTEL ALIMARA Teresa Trujillo CLIENTS A CRÈDIT GRUP Lidia Leal MAGATZEM COMPTABILITAT Oriol Pascual


Descargar ppt "Unitats Organitzatives del Grup CETT"

Presentaciones similares


Anuncios Google