La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Monarquia Era el més elevat i no havia de donar explicacions a ningú. Quan deia una cosa tothom li donava el suport E L S C A N V I O Noblesa i clergat.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Monarquia Era el més elevat i no havia de donar explicacions a ningú. Quan deia una cosa tothom li donava el suport E L S C A N V I O Noblesa i clergat."— Transcripción de la presentación:

1 Monarquia Era el més elevat i no havia de donar explicacions a ningú. Quan deia una cosa tothom li donava el suport E L S C A N V I O Noblesa i clergat Eren els únics que no pagaven impostos al rei. Tot el seu temps el passaven entre balls, caceres i concerts. Comerciants, Banquers i grans artesans Ells s’havien fet rics gracies el floriment del comerç marítim, però no eren privilegiats , ja que havien de pagar impostos Els artesanats són els que elaboraven les principals fonts de supervivències. Artesans i botiguers Pagesos lliures, soldats i mariners Són els que pagaven més impostos . Els pagesos treballaven a la terra i els soldats i mariners, n’hi havia molts. Camperols i treballadors assalariats Eren molta gent, treballaven molt dur i pagaven poc. Captaires, lladragots I tolits Era el grup que hi havia més gent. Aquesta gent es concentrava especialment a les ciutats on malvivia de la caritat o pillatge.

2 L’EDAT MODERNA A EUROPA
Avenços tècnics Progrés de la ciència El cristianisme Augment del poder de les monarquies Es va avençar sobretot en la nevegació: caravel·les, brúixola, mapes… Intercanvi d’aliments i or. Es va progresar en: filosofia, mates, medicina, anatomia, astronomia… Algunts dels inventors: Copèrnic, Galileu Galilei, Isaac Nexton… Es va separar en dos grups: els que oveien el Papa i els que seguien les ensenyances del monjo alemany Martí Luter King. Van començar les guerres. Van començar a enrriguir-se més gràcies a la nova llei de pagar impostos i es van crear les monarquies autoritàires.


Descargar ppt "Monarquia Era el més elevat i no havia de donar explicacions a ningú. Quan deia una cosa tothom li donava el suport E L S C A N V I O Noblesa i clergat."

Presentaciones similares


Anuncios Google