La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Que és el Couponing. Són vals d’ofertes o descomptes de productes o serveis que ajuden a vendre un gran volum d’uns determinats articles a un preu molt.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Que és el Couponing. Són vals d’ofertes o descomptes de productes o serveis que ajuden a vendre un gran volum d’uns determinats articles a un preu molt."— Transcripción de la presentación:

1

2 Que és el Couponing. Són vals d’ofertes o descomptes de productes o serveis que ajuden a vendre un gran volum d’uns determinats articles a un preu molt inferior del habitual. El mètode de Couponing Manresa, es basa en que l’empresa que vol vendre un producte o servei determinat, ja sigui per excés d’estoc o per baixa demanda en unes hores puntuals, emet un val d’oferta anomenat cupó d’un producte o servei per un dia i a una hora concreta que es publica en la web

3 Com funciona Couponing Manresa
Couponing Manresa està dividit en els següents sectors: Els cupons es poden imprimir des de la mateixa pàgina, fent click sobre la imatge de la impressora. Cada cupó indica la data, l’hora i el producte en oferta, així com el nom i l’adreça de l’establiment que l’ofereix.

4 Com utilitzar els cupons
El cupons podran ser utilitzats només per les primeres persones que arribin a l’establiment, el dia i a l’hora en que és vàlid, presentant-lo en el moment de fer el pagament i fins exhaurir les unitats en oferta indicades en el mateix. Bàsicament funciona com les rebaixes, qui primer arriba és qui s’ho emporta, dins el període de la promoció. Un val o cupó podrà ser utilitzat únicament per una persona i producte en una mateixa compra.

5 Beneficis del Couponing
Porta nous clients al nostre establiment, encara que sigui per adquirir les ofertes publicades. És una publicitat molt econòmica i es pot valorar la seva utilitat en un curt període de temps. En els sectors hostaleria, estètica i serveis augmenten els clients en hores de baixa demanda en que l’establiment està obert. En el sector comerç ajuda a vendre l’excés d’estoc de producte. “Fora estocs”. És una publicitat activa, funcional i el més important, és d’àmbit local davant d’una xarxa global. Promociona la pàgina WEB de l’establiment al tenir-hi un enllaç (link) des del logotip de cada cupó.

6 Diferències amb la resta de pàgines de Couponing
El visitant no ha de realitzar cap registre ni facilitar cap dada personal en el servei WEB. La compra es realitza presencialment a l’establiment, coneixent-lo i valorant-ne el tracte directe. Tots els cupons d’ofertes de la pàgina Couponingmanresa.com pertanyen a establiments de Manresa i comarca, no d’altres indrets. L’article, el preu, la quantitat, el dia i l’hora del cupó l’estableix el propietari de l’establiment. No cal arribar a una quantitat predeterminada per tal de fer efectiva la promoció. En el cupó apareix el logotip de l’establiment i clickant-hi a sobre es pot redirigir a la seva pàgina WEB, on el visitant podrà obtenir-ne més informació. Couponing Manresa es donarà a conèixer en la premsa escrita local i en les xarxes socials.

7 Publicitat en premsa local
El “cuponet” és la mascota de Couponingmanresa.com

8 Donar conèixer Couponingmanresa.com al carrer
Els establiments posen en el seu aparador o entrada el cartell.

9 Donar conèixer Couponingmanresa
Donar conèixer Couponingmanresa.com a Internet i la xarxa social Facebook. Els cupons publicats sortiran esmentats a la pàgina que Couponingmanresa.com té en el Facebook. Com més amics tingui Couponingmanresa, a més persones arribaran els vostres cupons promocionals.

10 Estratègies de couponing (1)
Sector Hostaleria: * Aplicar el descompte en adquirir un conjunt de productes, no en un de sòl. 2 Frankfurts 5,00 + Patates 2,50 1 Refresc 1,80 +1 Gelat 1,50 TOTAL 10,80€ Amb Couponing Manresa 7,00€ 35% Dte.

11 Estratègies de couponing (2)
Sector Hostaleria: * Oferir preus més econòmics per grups. 1 Menú ,00 € Amb Couponing Manresa Menú X 3 persones 67,50 € (Preu per persona 22,50€) 25% Dte. Menú X 4 persones 84,00 € (Preu per persona 21,00€) 30% Dte.

12 Estratègies de couponing (3)
Sector Estètica: * Oferir preus més econòmics en els dies i hores de baixa demanda. 1 Sessió peeling facial 90,00 € Amb Couponing Manresa Dimarts Dimecres i Dijous 54,00 € (Només matins de 10 a 15 hores) 40 % Dte.

13 Estratègies de couponing (4)
Sector Oci i Viatges: * Promocionar paquets complerts de caps de setmana i sortides amb activitats. Escapada cap de setmana per dues persones Viatge + Hotel + Sopar + Esmorzar + Activitat a l’aire lliure 140,00 € Amb Couponing Manresa ,80 € 38 % Dte.

14 Estratègies de couponing (5)
Sector Oci / Viatges: OFERTES “ÚLTIM MINUT” * Publicar cupons amb descomptes els últims dies abans de: concerts, esports, obres de teatre, musicals, viatges organitzats, creuers, etc ... Entrada Tribuna Preferent 40,00 € (Partit basquet ) Amb Couponing Manresa 16,00 € 60 % Dte.

15 Estratègies de couponing (6)
Sector Comerç: “FORA ESTOCS” * Promocionar els articles amb un gran estoc a uns preus molt econòmics com a reclam. Sabata esportiva model europa ,00 € Amb Couponing Manresa ,50 € 70 % Dte.

16 Estratègies de couponing (7)
Sector Serveis: * Ajuntar varis serveis i oferir packs a preus més econòmics en hores de baixa ocupació. + + Canvi d’oli + Rentat + 3 hores pàrking ,00 € Amb Couponing Manresa ,00 € (Només matins de 8 a 11 hores) 40 % Dte.

17 Objectius de Couponingmanresa.com
Donar als establiments comercials, d’hostaleria, d’estètica i d’oci de Manresa i la comarca del Bages la possibilitat de promocionar els seus productes, augmentar el nombre de clients i optimitzar el rendiment dels horaris d’obertura, com fan les grans superfícies comercials. Promocionar les pàgines WEB dels establiments. Oferir als usuaris de la comarca la possibilitat d’obtenir productes i serveis a uns preus més econòmics al costat de casa. Couponingmanresa.com no ven ni distribueix, solsament és un aparador d’ofertes dels cupons promocionals dels propis establiments. Vol ser una eina econòmica i dinamitzadora de les empreses de la comarca del Bages.

18 Couponingmanresa.com és un projecte creat i dissenyat per
Gras Borràs Informàtica SL (Setembre 2013)


Descargar ppt "Que és el Couponing. Són vals d’ofertes o descomptes de productes o serveis que ajuden a vendre un gran volum d’uns determinats articles a un preu molt."

Presentaciones similares


Anuncios Google