La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

MAHATMA GANDHI, DIA DE LA PAU

Presentaciones similares


Presentación del tema: "MAHATMA GANDHI, DIA DE LA PAU"— Transcripción de la presentación:

1 MAHATMA GANDHI, DIA DE LA PAU

2 30 DE GENER

3 Però, perqué és aquest dia, i no qualsevol altre?

4 El 30 de gener, va ser el dia en el que Mahatma Gandhi va morir i com que era un home pacifista i en contra de les guerres i la violencia, aquest dia es celebra com el Dia de la Pau.

5 Qui era Gandhi? Mahatma Gandhi ( ), va ser un advocat, pensador i politic hinduista indi. Va rebre el nom honorific de Mahatma: maha- gran i atma- ànima. També s’anomena Bapu-pare en idioma guyaratí. Va ser un lluitador pacific en contra de la violencia i la guerra, era un home molt important a la India, fins al dia 30 de gener del 1948.

6 La mort de Gandhi. El 30 de gener del 1948, Gandhi anava a una reunió per a preuar, quan va ser asesinat en Nova Delhi, als 78 anys per Nathuram Godse. Les seues últimes paraules de Gandhi van ser: !Hey,Rama! Nathuram va ser condenat a mort per un jutze.

7 Gandhi era un home que va conseguir el que volia sense fer mal a ningú, va ser i és un gran exemple a seguir.

8 Algunes de les frases de Gandhi: -No hay camino para la paz, la paz es el camino. -Ojo por ojo y todo el mundo acabará ciego. -Dicen que soy héroe, yo débil, tímido, casi insignificante, si siendo como soy hice lo que hice, imagínense todo lo que pueden hacer ustedes juntos. -No dejes que se muera el sol sin que se hayan muerto tus rencores. -Lo que se obtiene con violencia, solo se mantiene con violencia. -Si quieres cambiar el mundo, cámbiate ti mismo. -Dios no ha creado fronteras. Mi objetivo es la amistad con el mundo entero. -Un minuto que pasa es irrecuperable, sabiendo esto, ¿cómo podemos malgastar tantas horas?

9 Espere que us haga agradat…

10


Descargar ppt "MAHATMA GANDHI, DIA DE LA PAU"

Presentaciones similares


Anuncios Google