La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

ELS SOMNIS I LA MORT Judith Batiste Anna Sánchez Mireia Pairó 1r B.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "ELS SOMNIS I LA MORT Judith Batiste Anna Sánchez Mireia Pairó 1r B."— Transcripción de la presentación:

1 ELS SOMNIS I LA MORT Judith Batiste Anna Sánchez Mireia Pairó 1r B.

2 ÍNDEX Descripció dels temes que treballarem.
Frases textuals de la pel·lícula. Relació amb els temes treballats a classe. Comentari sobre el tema i la pel·lícula. Conclusions.

3 ELS SOMNIS Un somni és una manifestació d'imatges, a vegades sorolls, que mostren interrelacions comunes i no comunes. És un mirall que reflexa algun aspecte de la vida o de l'inconscient, un escenari per ensejar possibilitats d'expressions externes, una finestra d'oportunitats per l'autoconeixement.

4 LA MORT La millor definició de mort és el contrari de viure. La mort és la separació del cos i de l'ànima, la culminació del cicle vital d'un organisme. "El temor a la muerte, señores, no es otra cosa que considerarse sabio sin serlo, ya que es creer saber sobre aquello que no se sabe. Quizá la muerte sea la mayor bendición del ser humano, nadie lo sabe, y sin embargo todo el mundo le teme como si supiera con absoluta certeza que es el peor de los males". Sòcrates.

5 FRASES TEXTUALS “ La muerte es un sueño que existe fuera de la vida”.
“ Dicen que soñar ha muerto, nadie lo hace ya nunca”. “ Los sueños se confunden con la realidad”. “ El peor error que puedes cometer es pensar que estás vivo”. “ Dicen que los sueños solo son reales mientras duran”. “ Un segundo en un sueño consciente es infinitamente más duradero que un segundo consciente”.

6 TEMES TREBALLATS Existencialisme: existir és estar en el món i relacionar- se amb les coses i altres éssers existents. Però no es tracta simplement d'estar entre les coses, si no en dirigir- se cap a elles. Aquesta actitud s'entèn com transcendència, això és, sortir de la pròpia consciència per dirigir-se al món.

7 COMENTARI PEL·LÍCULA És tracta d'una pel·lícula de difícil comprensió, on els somnis són el tema principal. El noi està vivint dins del somni inconscientment, i busca respostes a temes com la mort, la realitat, Déu... per mitjà de preguntes a altres personatges somiats. Aquesta pel·lícula fa pensar sobre el que és la verdadera realitat i el que són, simplement, somnis.

8 CONCLUSIONS Somnis Mort
És difícil distingir els somnis de la realitat. A vegades preferim seguir somiant que no enfrentar-nos al que és real. Sempre existeix el temor de no poder despertar. Mort Final de la vida. Somni del que no et pots despertar. L'ànima és la única part que perdura, no mor. No depèn del nostre perè, no ho podem decidir. Major temor de les persones.


Descargar ppt "ELS SOMNIS I LA MORT Judith Batiste Anna Sánchez Mireia Pairó 1r B."

Presentaciones similares


Anuncios Google