La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

UD 3. La professió dinfermeria. El procès datenció dinfermeria (PAI) Coneixer les necessitats humanes ajuda a saber quina és lajuda que.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "UD 3. La professió dinfermeria. El procès datenció dinfermeria (PAI) Coneixer les necessitats humanes ajuda a saber quina és lajuda que."— Transcripción de la presentación:

1 UD 3. La professió dinfermeria

2

3

4

5

6

7

8

9

10 El procès datenció dinfermeria (PAI) Coneixer les necessitats humanes ajuda a saber quina és lajuda que necessita la persona en cada moment. Els coneixements professionals ajuden a saber donar aquesta ajuda. PAI És un sistema de planificación en lexecució dels cuidats dinfermeria, format per 5 etapes: valoració, diagnóstic, planificació, execució i avaluació. La responsabilitat del PAI és de linfermer.

11

12 Objectiu del PAI - Identificar les necessitats real i potencials del paciente, familia i comunitat. - Establir plans de cuidat individuals, familiars o comunitaris. - Actuar per cobrir i resoldre els problemas, prevenir o curar malalties.

13 COMPONENTS DE LEQUIP DINFERMERIA: Graduat en enfermería. Tècnic en cures auxiliars dinfermeria.

14 COMPETÈNCIES de lAuxiliar dInfermeria Ordre del Ministeri de Treball del 26 dabril de 1973 (publicat al B.O.E. del 28 i 30 dabril de 1973) Estatuto de Personal Sanitario No Facultativo de la Seguridad Social: en els articles 74 al 84, amb les prohibicions referides al artícle 85. Es va promulgat un nou Estatut Marc que afecta a tot al personal estatutari del Sistema Nacional de Salut (Llei 55/2003, del 16 de decembre), i deroga els 3 estatuts vigents fins la data, les funcions recollides en lantic Estatut continúen vigents.

15 Art Funciones generales de los Auxiliares de Enfermería Art Funciones de los Auxiliares de Enfermería en los Servicios de Enfermería Art Funciones de los Auxiliares de Enfermería en los Servicios de Enfermería Art Funciones de los Auxiliares de Enfermería en los Departamentos de Quirófano y Esterilización Art Funciones de los Auxiliares de Enfermería en los Departamentos de Quirófano y Esterilización Art Funciones de los Auxiliares de Enfermería en los Departamentos de Tocología Art Funciones de los Auxiliares de Enfermería en los Departamentos de Tocología Art Funciones de los Auxiliares de Enfermería en los Departamentos de Radio-Electrología Art Funciones de los Auxiliares de Enfermería en los Departamentos de Radio-Electrología Art Funciones de los Auxiliares de Enfermería en los Departamentos de Laboratorio Art Funciones de los Auxiliares de Enfermería en los Departamentos de Laboratorio Art Funciones de los Auxiliares de Enfermería en el Servicio de Admisión Art Funciones de los Auxiliares de Enfermería en el Servicio de Admisión Art Funciones de los Auxiliares de Enfermería en el Departamento de Consultas Externas Art Funciones de los Auxiliares de Enfermería en el Departamento de Consultas Externas Art Funciones de los Auxiliares de Enfermería en el Servicio de Farmacia Art Funciones de los Auxiliares de Enfermería en el Servicio de Farmacia Art Funciones de los Auxiliares de Enfermería en la Unidad de Rehabilitación Art Funciones de los Auxiliares de Enfermería en la Unidad de Rehabilitación Art Funciones de los Auxiliares de Enfermería en las Instituciones Sanitarias Abiertas (Ambulatorios) Art Funciones de los Auxiliares de Enfermería en las Instituciones Sanitarias Abiertas (Ambulatorios) Art Prohibiciones referidas a los Auxiliares de Enfermería


Descargar ppt "UD 3. La professió dinfermeria. El procès datenció dinfermeria (PAI) Coneixer les necessitats humanes ajuda a saber quina és lajuda que."

Presentaciones similares


Anuncios Google