La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

UD 3. La professió dinfermeria. El procès datenció dinfermeria (PAI) Coneixer les necessitats humanes ajuda a saber quina és lajuda que.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "UD 3. La professió dinfermeria. El procès datenció dinfermeria (PAI) Coneixer les necessitats humanes ajuda a saber quina és lajuda que."— Transcripción de la presentación:

1 UD 3. La professió dinfermeria

2

3

4

5

6

7

8

9

10 El procès datenció dinfermeria (PAI) Coneixer les necessitats humanes ajuda a saber quina és lajuda que necessita la persona en cada moment. Els coneixements professionals ajuden a saber donar aquesta ajuda. PAI És un sistema de planificación en lexecució dels cuidats dinfermeria, format per 5 etapes: valoració, diagnóstic, planificació, execució i avaluació. La responsabilitat del PAI és de linfermer.

11

12 Objectiu del PAI - Identificar les necessitats real i potencials del paciente, familia i comunitat. - Establir plans de cuidat individuals, familiars o comunitaris. - Actuar per cobrir i resoldre els problemas, prevenir o curar malalties.

13 COMPONENTS DE LEQUIP DINFERMERIA: Graduat en enfermería. Tècnic en cures auxiliars dinfermeria.

14 COMPETÈNCIES de lAuxiliar dInfermeria Ordre del Ministeri de Treball del 26 dabril de 1973 (publicat al B.O.E. del 28 i 30 dabril de 1973) Estatuto de Personal Sanitario No Facultativo de la Seguridad Social: en els articles 74 al 84, amb les prohibicions referides al artícle 85. Es va promulgat un nou Estatut Marc que afecta a tot al personal estatutari del Sistema Nacional de Salut (Llei 55/2003, del 16 de decembre), i deroga els 3 estatuts vigents fins la data, les funcions recollides en lantic Estatut continúen vigents.

15 Art. 74 - Funciones generales de los Auxiliares de Enfermería Art. 75 - Funciones de los Auxiliares de Enfermería en los Servicios de Enfermería Art. 75 - Funciones de los Auxiliares de Enfermería en los Servicios de Enfermería Art. 76 - Funciones de los Auxiliares de Enfermería en los Departamentos de Quirófano y Esterilización Art. 76 - Funciones de los Auxiliares de Enfermería en los Departamentos de Quirófano y Esterilización Art. 77 - Funciones de los Auxiliares de Enfermería en los Departamentos de Tocología Art. 77 - Funciones de los Auxiliares de Enfermería en los Departamentos de Tocología Art. 78 - Funciones de los Auxiliares de Enfermería en los Departamentos de Radio-Electrología Art. 78 - Funciones de los Auxiliares de Enfermería en los Departamentos de Radio-Electrología Art. 79 - Funciones de los Auxiliares de Enfermería en los Departamentos de Laboratorio Art. 79 - Funciones de los Auxiliares de Enfermería en los Departamentos de Laboratorio Art. 80 - Funciones de los Auxiliares de Enfermería en el Servicio de Admisión Art. 80 - Funciones de los Auxiliares de Enfermería en el Servicio de Admisión Art. 81 - Funciones de los Auxiliares de Enfermería en el Departamento de Consultas Externas Art. 81 - Funciones de los Auxiliares de Enfermería en el Departamento de Consultas Externas Art. 82 - Funciones de los Auxiliares de Enfermería en el Servicio de Farmacia Art. 82 - Funciones de los Auxiliares de Enfermería en el Servicio de Farmacia Art. 83 - Funciones de los Auxiliares de Enfermería en la Unidad de Rehabilitación Art. 83 - Funciones de los Auxiliares de Enfermería en la Unidad de Rehabilitación Art. 84 - Funciones de los Auxiliares de Enfermería en las Instituciones Sanitarias Abiertas (Ambulatorios) Art. 84 - Funciones de los Auxiliares de Enfermería en las Instituciones Sanitarias Abiertas (Ambulatorios) Art. 85 - Prohibiciones referidas a los Auxiliares de Enfermería


Descargar ppt "UD 3. La professió dinfermeria. El procès datenció dinfermeria (PAI) Coneixer les necessitats humanes ajuda a saber quina és lajuda que."

Presentaciones similares


Anuncios Google