La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Óscar Cervera, Facundo Nahuel, Miguel Paredes, Daniel Gallego.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Óscar Cervera, Facundo Nahuel, Miguel Paredes, Daniel Gallego."— Transcripción de la presentación:

1 Óscar Cervera, Facundo Nahuel, Miguel Paredes, Daniel Gallego.
Trabajo CMC Autores: Óscar Cervera, Facundo Nahuel, Miguel Paredes, Daniel Gallego. Curso: 1º Bachiller D.

2 Industries Lítiques Les industries lítiques, es la producció de ferramentes de pedra. El descobriment d’aquestes, indica la obietat de la presència humana en la prehistoria. Els primers hominids utilitzaven aquest tipus de fabricació d’utensilis desde fa almenys anys.

3 Els Babilónics Es trobava la vora del riu Eufrates i va ser el centre d'una cultura original que va construir grans temples i va posar la llei per escrit per primera vegada , des del 1800 aC. Alguns dels seus progressos tècnics més importants són el sistema de canals, dics i preses, tant com la preparació de mapes, informes i projectes amb fins matemàtics o aritmètics.

4 Personajes Històrics Personajes com:
Anaxàgores, Hipatia, Pitágoras, Aristóteles, Arquímedes y Tolomeo

5 Anaxàgores ( a.C.) Anaxàgores va nàixer en Clazomene (en l'actual Turquía). Va ser un filòsof presocràtic que va introduir la noció de pensament com a element fonamental de la seua concepció física. Entre els seus alumnes es trobaven l'estadista grec Pèricles, Arquelao, Protágoras d'Abdera, Tucídides, el dramaturg grec Eurípides, i es diu que també Demòcrit i Sòcrates.

6 Hipatia (355 o o 416) Hipatia va ser una filòsofa i mestra neoplatònica grega, natural d'Egipte que es va destacar en els camps de les matemàtiques i l'astronomía. Membre i cap de l'Escola neoplatònica d'Alexandria al començament del segle V. Filla de l'astrònom Teón. Va escriure sobre geometria, àlgebra i astronomia. Va millorar el disseny dels primitius astrolabis --instruments per a determinar les posicions de les estreles sobre la volta celeste i va inventar un densímetro. Hipatia va morir a una edat avançada als 45 o 60 anys.

7 Pitágoras (582 – 507 a.C.) Filósofo y matemático griego, conocido mayoritariamente por su Teorema. Tenía una escuela de pensamiento, los pitagóricos eran sus integrantes, estos atribuían todos sus descubrimientos a su Maestro. Afirmaba que las almas eran inmortales y que conseguían su pureza a través del conocimiento.

8 Aristóteles (384 – 322 a.C.) Fue un filósofo, lógico y científico griego; conocido como el padre de la lógica y la biología. Hizo un total de 200 tratados de los cuales solo nos han llegado 31. En su juventud fue discípulo de Platón, pero construyó su propio sistema filosófico y puso en duda la teoría de Platón.

9 Arquímedes (287 – 212 a.C.) Arquímedes fue un matemático griego, físico, ingeniero, inventor y astrónomo. Aunque se conocen pocos detalles de su vida, es considerado uno de los científicos más importantes de la antigüedad clásica. Entre sus avances en física se encuentran sus fundamentos enhidrostática, estática y la explicación del principio de la palanca. Se considera que Arquímedes fue uno de los matemáticos más grandes de la antigüedad y, en general, de toda la historia. Usó el método exhaustivo para calcular el área bajo el arco de una parábola con elsumatorio de una serie infinita, y dio una aproximación extremadamente precisa del número Pi.

10 Tolomeo (170 – 100 a.C.) Tolomeo, Astrónomo, químico, geógrafo y matemático greco-egipcio, vivió y trabajó en Egipto (se cree que en la famosa Biblioteca de Alejandría). Fue astrólogo y astrónomo, actividades que en esa época estaban íntimamente ligadas.

11 Preguntas para examen:
¿Qué es una industria lítica? ¿On es trobaven els Babilónics? ¿Quin teorema va inventar Pitàgores?


Descargar ppt "Óscar Cervera, Facundo Nahuel, Miguel Paredes, Daniel Gallego."

Presentaciones similares


Anuncios Google