La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Alexandre García Jordi Prat. Index Biografia Steven D. Levitt Stephen J. Dubner Resum del capítol 4 Relació entre: Capítol 4 i La desviació

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Alexandre García Jordi Prat. Index Biografia Steven D. Levitt Stephen J. Dubner Resum del capítol 4 Relació entre: Capítol 4 i La desviació"— Transcripción de la presentación:

1 Alexandre García Jordi Prat

2 Index Biografia Steven D. Levitt Stephen J. Dubner Resum del capítol 4 Relació entre: Capítol 4 i La desviació

3 Steven D. Levitt Economista nord-americà. Actualment professor deconomia en la universitat de Chicago i coeditor de la revista econòmica Journal of political Economy. Time el va nombrar una de les persones més influents del món

4 Trajectòria Va estudiar a la Academia de St.Paul i a la Summit School. En el 1989 es va gradua por la Universitat de Harvard, y en 1996 va rebre el doctorat del Institut Tecnològic de Massachusetts. En 2003 va ser premiat amb la medalla John Bates Clark, que atorga cada dos anys la American Economic Association al economista nord-americà més prometedor de menys de 40 anys de edat. En 2005, Steven Levitt va publicar, juntament amb Stephen J. Dubner, el seu primer llibre: Freakonomics.

5 Stephen J. Dubner Va neixer en una zona rural de Nova York, siguen el ultim de vuit germans. La seva primera publicació va ser al Highilights for children. Va rebre una beca per estudiar el lAppalachian state university de Carolina del nord,on es va gradua al 1984. En dicha universidad formó parte de la banda "The Right Profile," que firmó por Arista Records. El año 1988, se retiró de la música, enfocándose en sus habilidades para escribir. Fue después a estudiar un magister en escritura en la Universidad de Columbia (1990), donde también fue profesor del departamento de inglés.

6 Resum capítol 4 Ens ofereixen evidències que la legalització de l'avortament ha contribuït significativament a la reducció de la delinqüència recents. Criminalitat va començar a baixar uns 18 anys després de la legalització de l'avortament. El 5 s'afirma que permet l'avortament el 1970 van experimentar descensos abans que la resta de la nació, que va legalitzar en 1973, amb Roe v. Wade. Els Estats amb alts índexs d'avortament en els anys 1970 i 1980 van experimentar una major reducció de la delinqüència a la dècada de 1990. En els estats d'avortament, les detencions només dels nascuts després de la legalització de l'avortament disminuirà en relació amb els estats d'avortament. legalització de l'avortament sembla representar fins el 50 per cent de la recent caiguda de la delinqüència.

7 Argumentacions http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=ca&langpair=en|ca&u=http://en.wikipedia.or g/wiki/The_Impact_of_Legalized_Abortion_on_Crime&rurl=translate.google.es&usg=ALkJrhj4guQ MT4ZLYA4hffqerUkUZT8Thghttp://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=ca&langpair=en|ca&u=http://en.wikipedia.or g/wiki/The_Impact_of_Legalized_Abortion_on_Crime&rurl=translate.google.es&usg=ALkJrhj4guQ MT4ZLYA4hffqerUkUZT8Thg http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=ca&langpair=en|ca&u=http://en.wikipedia.or g/wiki/Legalized_abortion_and_crime_effect&rurl=translate.google.es&usg=ALkJrhhg3DAtuswrEV 5e6aRyGtl4Tr52EQhttp://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=ca&langpair=en|ca&u=http://en.wikipedia.or g/wiki/Legalized_abortion_and_crime_effect&rurl=translate.google.es&usg=ALkJrhhg3DAtuswrEV 5e6aRyGtl4Tr52EQ


Descargar ppt "Alexandre García Jordi Prat. Index Biografia Steven D. Levitt Stephen J. Dubner Resum del capítol 4 Relació entre: Capítol 4 i La desviació"

Presentaciones similares


Anuncios Google