La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Reunió informativa 2018.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Reunió informativa 2018."— Transcripción de la presentación:

1 Reunió informativa 2018

2 CASA DE COLÒNIES “CLAR DEL BOSC” (PUJARNOL, PLA DE L’ESTANY)
Colònies l’Estel Nou 2018 Del 4 al 15 de JULIOL CASA DE COLÒNIES “CLAR DEL BOSC” (PUJARNOL, PLA DE L’ESTANY)

3 Els 30 anys

4 El preu (450€) DINS EL PREU EL NEN/A TÉ TOT EL NECESSARI: ESTANÇA
VIATGE D’ANADA PANYOLETA ASSEGURANÇA LLICÈNCIA D’ACAMPADA SAMARRETA DE COLÒNIES SOBRES, SEGELLS… “EXTRES” (GELATS, REFRESCS…) TOTES LES FOTOS DE COLÒNIES NO CAL (NI ES POT) PORTAR DINERS!!!

5 Beques 1. A QUI VAN DESTINADES AQUESTES BEQUES I COM ES GESTIONEN?
2. TIPUS DE BEQUES 3. QUAN S’EFECTUEN?

6 Beques 4. DOCUMENTACIÓ: Certificat de convivència
Declaració de la renda dels membres de la família En cas que no hi hagi obligació de fer la declaració de la renda, és imprescindible presentar UN dels documents següents: a) Informe social d’un professional de l’atenció social primària o especialitzada on s’especifiqui la situació socioeconòmica. b) Còpia de la resolució com a beneficiari del PIRMI de la unitat familiar on viu el noi/a. c) Fotocòpia del full de salari o certificat d’ingressos de pensió de tots els membres de la unitat familiar en edat activitat (majors de 18 anys).

7 Beques 5. ON FER ARRIBAR ELS DOCUMENTS? Colònies l’Estel Nou C/Major nº 2, Juneda (Lleida) CALDRIA QUE ENS FÉSSIU ARRIBAR ELS DOCUMENTS ABANS DEL DIA 1 DE JUNY, D’AQUESTA FORMA HO PODREM ENTREGAR A TEMPS.

8 Ruta fins a la casa + Dies sortida i tornada
Aquest any que fem 30 anys i estem ja molt modernitzats i anem tots amb el GPS, no us indiquem una ruta detallada en el fulletó, ja que són 3 les opcions com podeu veure i totes tenen una durada similar (10 min. de diferència). Nosaltres us recomanem la mitja,2h. i 45 min. (Agafar autovia a Mollerussa, l’Eix fins a Vic i direcció Girona on passareu per l’AP7). La casa queda a uns quilòmetres de Banyoles, en el tram final mirarem de senyalitzar-lo l’últim dia, així com la zona d’aparcament de vehicles.

9 MARXAREM EL 4 DE JULIOL: Convocatòria: 9:50h. Plaça Catalunya, on caldrà dur la targeta Sanitària. Els nens/es hauran de dur la motxilla petita amb l’esmorzar i el dinar (també recomanem que duguin la gorra posada i crema solar). Demanem màxima puntualitat, si us plau. TORNAREM EL 15 DE JULIOL: Convocatòria: Ens retrobarem junts a les 12:00h. A la casa de colònies “Clar del Bosc”.

10 HORARI BASE DE COLÒNIES
08:00 Llevar-nos els monitors/es 08:30 Despertar als nens/es 09:00 Esmorzar amb molta gana 09:30 Serveis a consciència 10:00 Pregària Presentació del dia ACTIVITAT DE MATÍ

11 HORARI BASE DE COLÒNIES
13:30 Dinar amb molt de gust Temps lliure 16:30 Activitat de tarda 18:00 Berenar Continuem l’activitat 20:30 Sopar 22:00 Activitat de nit 23:00 Pregària/ Cançons/ Conte de nit/ Vetllades… I a dormir per no demanar migdiades!!!

12 La motxilla Fer la motxilla amb els nens/es. Més que res els petits.
Teniu indicades les coses necessàries per a colònies en el fulletó. La motxilla ha de ser la “típica” d’anar de colònies o campaments. NI BOSSES D’ESPORT NI MALETES! La motxilla petita serà la que es podrà pujar a l’autocar el dia de marxar, per tant, dins ha d’haver-hi l’entrepà i la beguda pel dinar del primer dia.

13 Què no podem portar?

14 Clar del bosc

15 Correspondència DADES DE LA CASA: Casa de colònies “Clar del Bosc” Ctra. Pujarnols, Km 5 Pujarnol, (Pla de l’Estany- Girona) CP: Telèfon: Coordenades: Lat – Long *el dia 4 de Juliol, quan marxem de la plaça Catalunya, us donarem informació de llocs on podeu donar les vostres cartes perquè arribin de forma directa. També la proposta d’alguns restaurants pel dia de tornada.

16 Infermeria DOCUMENTACIÓ
Per temes mèdics, dirigir-vos a la Mariona, Ivet, Clara, Tresa, Adrià, Carles o Roger. Al final de la reunió recollirem full de vacunacions, full d’inscripció i justificants dels pagaments. Dubtes: (Ivet) (Mariona) o Dia 4: Targeta sanitària i medicaments necessaris en una bossa juntament amb un paper on hi constin totes les “instruccions” sobre el tractament.

17 Infermeria POLLS: Si en tenen, tractament per evitar contagis a colònies. Si són nens/es propensos a agafar-ne, utilitzar xampús per prevenir-los abans i durant les colònies. Sempre va bé un bon tallat de cabell per prevenir-los! TRACTAMENTS I MEDICAMENTS: En cas de seguiment de tractament: especificar bé horaris, dosis,… Important: Al·lèrgies i intoleràncies. JUSTIFICADES!

18 Infermeria ALTRES: Bon calçat o bons mitjons per evitar tocadures o ampolles en les excursions. Estrenat abans de colònies!!! Els nens/es no poden tenir medicaments al seu abast (típics, “Ibuprofeno”…). Hem de saber en tot moment què es prenen. Durant les colònies, serem nosaltres els que us trucarem en cas de que hi hagi alguna cosa important.

19 Màrqueting Estel Nou 2018

20 VARIS TELÈFON DE CONTACTE: (ROGER) (ALBERT) TRUCADES JUSTIFICADES ANIVERSARIS, SANTS i CAUSES MAJORS

21 PRECS I PREGUNTES

22 Moltes gràcies per la vostra confiança i col·laboració!!!
Seguim fent camí amb vosaltres, comença el compte endarrere... TIC-TAC, TIC-TAC...


Descargar ppt "Reunió informativa 2018."

Presentaciones similares


Anuncios Google