La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

ARKITEMA, AALBORG | 2004 Elisabet Méndez Melillas.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "ARKITEMA, AALBORG | 2004 Elisabet Méndez Melillas."— Transcripción de la presentación:

1 ARKITEMA, AALBORG | 2004 Elisabet Méndez Melillas

2 EMPLAÇAMENT EMPLAÇAMENT: AALBORG - DINAMARCA CRUGIA: 14.5 metres Nº HABITATGES: 28 hab. dúplex Nº PLANTES: 3 DENSITAT DE VIVIENDES: 88HAB/Ha DENSITAT DE POBLACIÓ: 219 habitants/Ha L’edifici d’Arkitema és un bloc residencial de baixa densitat, que es troba situat a Aalborg, Dinamarca, paral·lel a unes vies d’alt trànsit i el cementiri, la qual cosa permet que els habitatges s’orientin cap al cementiri, d’aquesta manera poden gaudir de la bona orientació i tenen la seguretat que mai els edificaran davant. L’edifici és un bloc lineal de 14.5 metres de crugia i que es caracteritza principalment per allotjar 28 habitatges dúplex en només 3 plantes.

3 ACCESSOS I CIRCULACIONS
Els accessos es produeixen, exclusivament, en la planta baixa i en la planta primera. La manera d’organitzar-los consisteix en que hi ha 11 habitatges que accedeixen directament en planta baixa, i per accedir als habitatges que entren en planta primera s’han col·locat 6 escales annexes que donen l’entrada a dos habitatges cada una d’elles, és a dir, podríem dir que segueix l’esquema de dos habitatges per replà. En quan al bloc independent, hi ha tres habitatges que accedeixen directament en planta baixa i els tres superiors hi accedeixen a través d’una passarel·la continua.

4 TIPOLOGIES L’edifici d’Arkitema és una construcció basada exclusivament en la tipologia de dúplex, però ho organitza en un bloc de només tres plantes. Aquest fenomen s’aconsegueix gràcies a l’esquema de plantes desplaçades, és a dir, la planta baixa és del dúplex A, mentre que la planta 3 és del dúplex B, i la planta intermèdia és compartida pels dúplex, tot i funcionar independentment. Aquest esquema permet que totes les sales d’estar i terrasses estiguin dirigides cap a les bones vistes i la bona orientació 14.5 5.5 Tots els habitatges disposen d’una superfície de 174m2, disposats en dues plantes de 86m2 i 88m2. En alguns casos els 86m2 corresponen a la superior i en d’altres a l’inferior. Els habitatges són de 5.5 metres de crugia i una profunditat de 14.5 metres.


Descargar ppt "ARKITEMA, AALBORG | 2004 Elisabet Méndez Melillas."

Presentaciones similares


Anuncios Google