Descargar la presentación
La descarga está en progreso. Por favor, espere
Publicada porSiska Indradjaja Modificado hace 6 años
1
Estudi dels hàbits de consum dels catalans fora de la llar
Estudi realitzat per:
2
Objectius Conèixer els hàbits de consum dels catalans quan mengen fora de la llar.
3
Fitxa Tècnica Tècnica d’Investigació
Tècnica d’entrevista: Enquestes telefòniques assistides per ordinador (CATI Computer Assisted Telephone Interviewing). Durada: 15 minuts de duració màxima. Públic objectiu Univers: Residents a Catalunya majors de 18 anys. Mostra i Distribució S’han realitzat un total de enquestes. La mostra és representativa de la població catalana per criteris de sexe, edat i distribució geográfica L’anàlisi dels resultats s’ha portat a terme per les següents variables, amb l’objectiu de donar resposta els objectius d’aquest estudi: Total Consumir fora de la llar a establiments: dinar/sopar entre setmana i cap de setmana; dinar/sopar de feina, a la feina o a prop de la feina, per raons d’oci i altres; entre setmana i caps de setmana; sopar i dinar. Preparar menjar a casa i consumir-lo fora. Consumir a casa menjar de fora. Resultats
4
HÀBITS DE CONSUM FORA DE LA LLAR A ESTABLIMENTS
Restaurants, bars i cafeteries on serveixen menjars cuinats.
5
Freqüència (cops/setmana)
Consum habitualment fora de la llar (≥ 1 cop al mes)... Consum fora de la llar en l’última setmana... 65 min 16€ 93 min 25€ 93 min 24€ 89 min 23€ Entre setmana Cap de setmana BASE: 2.403 (àpats) 1.355 408 274 366 Freqüència (cops/setmana) Entre setmana Cap de setmana Freqüència global: 3,3 cops/setmana Dinar Sopar Dinar Sopar Dina/sopa fora habitualment 3,7 2,1 1,5 1,4 No dina/sopa fora habitualment 0,5 0,2 0,3 Global 1,6 0,6 Diapo trimestre 3º: 153. P1, P2, P3 Entre setmana Cap de setmana BASE: 1.000 (individus) BASE: 619 (individus)
6
Han dinat/sopat fora de la llar
Durant l’última setmana, el principals motius per dinar/sopar fora de la llar han estat motius relacionats amb la feina (48,7%) i d’oci (46,6%). Han dinat/sopat fora de la llar Diapo trimestre 3º: 153. P3 BASE: àpats (619 individus); Han dinat/sopat fora de la llar en alguna ocasió durant la última setmana
7
Entre setmana Cap de setmana
Durant l’última setmana, el principals motius per dinar/sopar fora de la llar entre setmana han estat motius relacionats amb la feina (66,3%) i l’oci (32,6%). D’altra banda, els motius d’oci (85,3%) han estat els principals factors que han impulsat els catalans a dinar/sopar fora de la llar durant el cap de setmana. Entre setmana Cap de setmana Diapo trimestre 3º: 153. P3 BASE: àpats (469 individus que han menjat algun cop entre setmana fora de la llar durant l’última setmana) BASE: 640 àpats (351 individus que han menjat algun cop durant el cap de setmana fora de la llar durant l’última setmana)
8
Durant l’última setmana, el principals motius per dinar fora de la llar han estat motius de feina (68,1%) i d’oci (29,5%). D’altra banda, els motius d’oci (82,7%) han estat els principals factors que han impulsat els catalans a sopar fora de la llar. Dinar Sopar Diapo trimestre 3º: 153. P3 BASE: àpats (472 individus que han dinat algun cop fora de la llar durant l’última setmana) BASE: 774 àpats (360 individus que han sopat algun cop fora de la llar durant l’última setmana)
9
BASE: 1.355 àpats; 371 individus BASE: 277 àpats; 629 individus
DINAR FORA DE LA LLAR - ENTRE SETMANA 37,1% Dinar fora habitualment 3,7 cops/setmana BASE: àpats; 371 individus Freqüència dels catalans 1,6 cops/setmana Diapo trimestre 3º: 153. No dinar fora habitualment 62,9% 0,5 cops/setmana BASE: 277 àpats; 629 individus P1, P2, P3 BASE: 1.000 (individus)
10
BASE: 408 àpats; 191 individus BASE: 174 àpats; 809 individus
SOPAR FORA DE LA LLAR - ENTRE SETMANA Feina 15,2% Oci 80,4% Altres sopars 4,4% 19,1% Sopar fora habitualment 2,1 cops/setmana BASE: 408 àpats; 191 individus Freqüència dels catalans 0,6 cops/setmana Diapo trimestre 3º: 153. No sopar fora habitualment 80,9% 0,2 cops/setmana BASE: 174 àpats; 809 individus P1, P2, P3 BASE: 1.000 (individus)
11
BASE: 274 àpats; 188 individus BASE: 212 àpats; 812 individus
DINAR FORA DE LA LLAR - CAP DE SETMANA Oci 85,4% Altres dinars 14,6% 18,8% Dinen fora habitualment 1,5 cops/setmana BASE: 274 àpats; 188 individus Freqüència dels catalans 0,5 cops/setmana Diapo trimestre 3º: 153. No dinen fora habitualment 81,2% 0,3 cops/setmana BASE: 212 àpats; 812 individus P1, P2, P3 BASE: 1.000 (individus)
12
BASE: 366 àpats; 253 individus BASE: 212 àpats; 747 individus
SOPAR FORA DE LA LLAR - CAP DE SETMANA Oci 85,2% Altres sopars 14,8% 25,3% Sopar fora habitualment 1,4 cops/setmana BASE: 366 àpats; 253 individus Freqüència dels catalans 0,6 cops/setmana Diapo trimestre 3º: 153. No sopar fora habitualment 74,7% 0,3 cops/setmana BASE: 212 àpats; 747 individus P1, P2, P3 BASE: 1.000 (individus)
13
En l’última ocasió que vostè ha dinat/sopat fora de casa durant l’última setmana, a quin tipus d’establiment ha estat? Restaurant de menjar ràpid Cafeteria/bars/cafès Restaurant Tradicional Hotel Altres NS/NC Diapo trimestre 3º: 153. P5 BASE: àpats (619 individus); Han dinat/sopat fora de la llar en alguna ocasió durant la última setmana
14
En l’última ocasió que vostè ha dinat/sopat fora de casa durant l’última setmana, a quin tipus d’establiment ha estat? Restaurant de menjar ràpid Cafeteria/bars/cafès Restaurant Tradicional Hotel Altres NS/NC % Dilluns Dissabte Entre setmana Dimats Dimecres Cap de setmana Diumenge Divendres Dijous Diapo trimestre 3º: 153. P5 BASE: 807 (àpats) BASE: 520 (àpats)
15
En l’última ocasió que vostè ha dinat/sopat fora de casa durant l’última setmana, a quin tipus d’establiment ha estat? Restaurant de menjar ràpid Cafeteria/bars/cafès Restaurant Tradicional Hotel Altres NS/NC % Dinar Sopar Diapo trimestre 3º: 153. P5 BASE: 797 (àpats) BASE: 530 (àpats)
16
En l’última ocasió que vostè ha dinat/sopat fora de casa durant l’última setmana, a quin tipus d’establiment ha estat? Restaurant de menjar ràpid Cafeteria/bars/cafès Restaurant Tradicional Hotel Altres NS/NC % DINAR - ENTRE SETMANA SOPAR - ENTRE SETMANA BASE: 575 (àpats) BASE: 232 (àpats) DINAR - CAP DE SETMANA SOPAR - CAP DE SETMANA Diapo trimestre 3º: 153. P5 BASE: 222 (àpats) BASE: 298 (àpats)
17
En l’última ocasió que vostè ha dinat/sopat fora de casa durant l’última setmana, a quin tipus d’establiment ha estat? Restaurant de menjar ràpid Cafeteria/bars/cafès Restaurant Tradicional Hotel Altres NS/NC % Feina A la feina o a prop BASE: 242 (àpats) BASE: 228 (àpats) Oci Altres motius Diapo trimestre 3º: 153. P5 BASE: 754 (àpats) BASE: 103 (àpats)
18
Quin és el seu nivell de confiança respecte la qualitat dels ingredients dels següents tipus d’establiment? MITJANA (puntuació) 7,1 3,3 5,6 6,4 % 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Diapo trimestre 3º: 153. P17 BASE: 1.000 (individus)
19
Han dinat/sopat fora de la llar
Quin és el seu nivell de confiança respecte la qualitat dels ingredients dels següents tipus d’establiment? Han dinat/sopat fora de la llar MITJANA (puntuació) 7,3 3,7 5,7 6,6 % 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Diapo trimestre 3º: 153. P17 BASE: 619 individus que en l’última setmana han anat a dinar/sopar algun cop fora de la llar
20
NO han anat a dinar/sopar fora
Quin és el seu nivell de confiança respecte la qualitat dels ingredients dels següents tipus d’establiment? NO han anat a dinar/sopar fora MITJANA (puntuació) 6,7 2,7 5,5 6,1 % 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Diapo trimestre 3º: 153. P17 BASE: 381 individus que en l’última setmana NO han anat a dinar/sopar fora de la llar
21
% Quin tipus de menjar va consumir en aquella ocasió? Entre setmana
BASE (àpats) Entre setmana 807 Cap de setmana 520 Diapo trimestre 3º: 153. P6 BASE: han menjat algun cop fora de la llar durant l’última setmana
22
% Quin tipus de menjar va consumir en aquella ocasió? Dinar Sopar
BASE (àpats) Dinar 797 Sopar 530 Diapo trimestre 3º: 153. P6 BASE: han menjat algun cop fora de la llar durant l’última setmana
23
% Quin tipus de menjar va consumir en aquella ocasió?
BASE (àpats) DINAR - ENTRE SETMANA 575 SOPAR - ENTRE SETMANA 232 DINAR - CAP DE SETMANA 222 SOPAR - CAP DE SETMANA 298 Diapo trimestre 3º: 153. P6 BASE: han menjat algun cop fora de la llar durant l’última setmana
24
% Quin tipus de menjar va consumir en aquella ocasió? Feina
BASE (àpats) Feina 242 A la feina o a prop 228 Oci 754 Altres motius 103 Diapo trimestre 3º: 153. P6 BASE: han menjat algun cop fora de la llar durant l’última setmana
25
ALTRES HÀBITS DE CONSUM ALIMENTARI FORA DE LA LLAR
HÀBITS DE CONSUM FORA DE LA LLAR NO A ESTABLIMENTS Consumir fora de la llar menjar preparat a la llar. HÀBITS DE CONSUM A LA LLAR Consumir menjar preparat que s’adquireix en establiments fora dels canals habituals de comunicació.
26
Freqüència global: 1,0 cops/setmana Freqüència (cops/setmana)
Consum habitualment fora de la llar NO a establiments (≥ 1 cop al mes)... Freqüència global: 1,0 cops/setmana Freqüència (cops/setmana) Diapo trimestre 3º: 153. P1, P2 BASE: 1.000 (individus)
27
Considerant l’última setmana, llocs on ha consumit el menjar preparat a casa, però que està destinat a ser consumit en un lloc diferent de casa seva. % Diapo trimestre 3º: 153. P11 BASE: durant l’última setmana ha preparat menjar a casa que després ha consumit en un lloc diferent a casa seva
28
Propietats dels aliments: 68,5% Disponibilitat de temps: 15,0%
Raons per les que va preparar menjar a casa que després va consumir en un lloc diferent de casa seva. Propietats dels aliments: 68,5% Disponibilitat de temps: 15,0% Diapo trimestre 3º: 153. P12 BASE: 238 individus; durant la última setmana ha preparat menjar a casa que després ha consumit en un lloc diferent a casa seva
29
Consum habitualment menjar preparat que adquireix en establiments fora dels canals habituals de comunicació (≥ 1 cop al mes)... Diapo trimestre 3º: 153. P1, P2 BASE: 1.000 (individus)
30
Considerant l’última setmana, en l’última ocasió que vostè ha consumit a la seva llar menjar preparat que ha comprat en bars/ restaurants de menjar ràpid/ xarcuteries/ botigues especialitzades en menjar preparat, etc., a quin tipus d’establiment va adquirir aquest menjar? I quin va ser l’import del menjar que vostè va consumir? % Mitjana d’Euros gastats (per persona): 14€ Diapo trimestre 3º: 153. P13, P14 BASE: 243 individus; En l’última setmana ha consumit a la seva llar menjar preparat que ha adquirit en un establiment com bars/ restaurants de menjar ràpid/ xarcuteries, etc.
31
ESPECÍFICS TEMES RELACIONATS AMB ELS HÀBITS DE CONSUM FORA DE LA LLAR
32
Quins serien els DOS tipus de plats que vostè demanaria si anés a dinar/sopar fora de casa?
% Diapo trimestre 3º: 153. P15 BASE: individus *Bolets, calçots, vedella dels Pirineus, etc. ** Arròs del Delta de l'Ebre, oli d'oliva Siurana, etc.
33
Quins serien els DOS tipus de vi que vostè demanaria si anés a dinar/sopar fora de casa?
% Diapo trimestre 3º: 153. P16 BASE: individus *Vi de Rioka, Penedès, Priorat, etc.
34
Numància 185 Diego de León, 30 08034 Barcelona Madrid Tel Tel Fax
Presentaciones similares
© 2025 SlidePlayer.es Inc.
All rights reserved.