La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Com imprimir des dels ordinadors de la Biblioteca

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Com imprimir des dels ordinadors de la Biblioteca"— Transcripción de la presentación:

1 Com imprimir des dels ordinadors de la Biblioteca
La Biblioteca disposa de 2 fotocopiadores d’autoservei. Estan connectades en xarxa a tots els ordinadors de la Biblioteca i poden fer-se servir com a impressores. Funcionen amb targetes recarregables A l’expenedor, situat a la mateixa sala podeu comprar una targeta nova (1 targeta + 10 fotocòpies = 1,20 €) o bé, recarregar-la amb l’import que necessiteu (0,04 euros / copia)

2 Com imprimir des dels ordinadors de la Biblioteca
Un cop obert el document que voleu imprimir, aneu a Arxiu > Fitxer i seleccioneu l’opció Imprimir. Envieu-lo a imprimir a la impressora OCE Dins l’opció Propietats seleccioneu To mailbox. Així el vostre treball s’enviarà a la bústia de la màquina. A més, si feu clic sobre l’opció Security, podreu incloure un codi de seguretat que permetrà que únicament vosaltres pugueu imprimir el document.

3 Com imprimir des dels ordinadors de la Biblioteca
Preneu nota de l’identificador que trobareu a l’ordinador. A la pantalla de la impressora seleccioneu: Impresión Buzón Usuario: cerqueu l’identificador de l’ordinador. Seleccioneu el document que voleu imprimir. Botó verd. Imprimir 2 1 2 3 1 4 4 5 3


Descargar ppt "Com imprimir des dels ordinadors de la Biblioteca"

Presentaciones similares


Anuncios Google