La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

100 200 300 400 500 100 200 300 400 500 100 200 300 400 500 100 200 300 400 500 100 200 300 400 500 Oraciones de dos cláusulas Traducciones ¿Indicativo.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "100 200 300 400 500 100 200 300 400 500 100 200 300 400 500 100 200 300 400 500 100 200 300 400 500 Oraciones de dos cláusulas Traducciones ¿Indicativo."— Transcripción de la presentación:

1

2 Oraciones de dos cláusulas Traducciones ¿Indicativo o Subjuntivo? NEGATIVOS DOBLES CONTEXTOS Final Jeopardy Final Jeopardy

3 El médico/aconsejar nosotros/comer pescado Push the Space Bar to check your answer. El médico nos aconseja que comamos pescado.

4 Mis padres/sugerir/ yo/conseguir un trabajo Push the Space Bar to check your answer. Mis padres me sugieren que (yo) consiga un trabajo. Push the Space Bar to check your answer.

5 Juanes/pedir a Dios su gente/levantarse Push the Space Bar to check your answer. Juanes le pide a Dios que su gente se levante.

6 Sra. Sheldon/esperar/nosotros /conocerles a sus nietos Push the Space Bar to check your answer. La Sra. Sheldon espera que les conozcamos a sus nietos.

7 Los médicos/recomendar sus pacientes/cuidarse bien. Push the Space Bar to check your answer. Los médicos recomiendan que sus pacientes se cuiden bien.

8 It is essential that the world know peace. (8) Push the Space Bar to check your answer. Es imprescindible que el mundo conozca la paz.

9 It is necessary that we understand one another. (8) Push the Space Bar to check your answer. Es necesario que nos entendamos uno al otro.

10 It is a shame that some have too much and many have so little. Push the Space Bar to check your answer. Es una lástima que algunos tengan demasiado y que muchos tengan tan poco.

11 It is important that we see each day as an opportunity. Push the Space Bar to check your answer. Es importante que veamos cada día como una oportunidad.

12 It is urgent that young people in this country be well informed. Push the Space Bar to check your answer. Es urgente que los jóvenes en este país estén bien informados.

13 ¿Qué quieren que no hagas tus padres? (ir a muchas fiestas) Push the Space Bar to check your answer. Mis padres quieren que no vaya a muchas fiestas.

14 ¿Qué le sugieres a un amigo que usa drogas?(buscar ayuda profesional) Push the Space Bar to check your answer. Le sugiero que busque ayuda profesional.

15 ¿Qué le pide Juanes a Dios? (su padre recordarle) Push the Space Bar to check your answer. Le pide a Dios que su padre le recuerde.

16 ¿En qué insiste tu mamá? (siempre acostarme temprano) Push the Space Bar to check your answer. (Ella) insiste en que (yo) siempre me acueste temprano.

17 ¿Qué mandan que no hagas tus profesores?(dejar la tarea en casa) Push the Space Bar to check your answer. (Ellos) mandan que no deje la tarea en casa.

18 It is sad that people do not know the difference. Push the Space Bar to check your answer. Es triste que las personas no sepan la diferencia.

19 I dont know about you but I see stars at night. Push the Space Bar to check your answer. No sé sobre ti, pero yo veo estrellas en la noche.

20 Sra. Sheldon suggests some sites on the internet to us. Push the Space Bar to check your answer. La sra. S nos sugiere algunos sitios en la internet (a nosotros).

21 My parents think that I am a cool dude. In reality, they dont know. Push the Space Bar to check your answer. Mis padres creen que soy un chico chido pero no saben por cierto.

22 O compré algo o vendí algo. Push the Space Bar to check your answer. Ni compré nada ni vendí nada.

23 Los hombres la usan para afeitarse Push the Space Bar to check your answer. La crema de afeitar

24 El reloj que nos despierta en la mañana. Push the Space Bar to check your answer. El despertador

25 En el aeropuerto una persona _____________ de los amigos/ la familia. Push the Space Bar to check your answer. Se despide

26 Tres cosas que se encuentran en el baño. Push the Space Bar to check your answer. El inodoro El lavador La ducha etc...

27 María siempre _________________ la ropa antes de comprarla. Push the Space Bar to check your answer. Se prueba

28

29

30

31 More World Leaders War On Terrorism S Words American Government Nukes © 2001 Sony Online Entertainment Inc. All rights reserved. Final Jeopardy Final Jeopardy

32 Chancellor of Germany. Push the Space Bar to check your answer. Who is Gerhard Schroeder?

33 Prime Minister of Canada. Push the Space Bar to check your answer. Who is Jean Chretien ? Push the Space Bar to check your answer.

34 Emperor of Japan Push the Space Bar to check your answer. Who is Akihito?

35 President of Argentina. Push the Space Bar to check your answer. Who is Eduardo Alberto Duhalde?

36 Leader of North Korea. Push the Space Bar to check your answer. Who is Chong-Il Kim?

37 Attorney General of the United States. Push the Space Bar to check your answer. Who is John Ashcroft?

38 The American Taliban. Push the Space Bar to check your answer. Who is John Walker-Lindh?

39 Bacteria that infects through the skin or lungs. Push the Space Bar to check your answer. What is Anthrax?

40 15,000 lb. conventional bomb. Push the Space Bar to check your answer. What is a Daisy Cutter?

41 Famous route between Afghanistan and Pakistan. Push the Space Bar to check your answer. What is the Khyber Pass?

42 Computer program utilized by energy companies. Push the Space Bar to check your answer. What is System Control and Data Acquisition?

43 Political arm of the IRA. Push the Space Bar to check your answer. What is Sinn Fein?

44 Laser guided armaments. Push the Space Bar to check your answer. What are Smart Bombs?

45 Insider trading, for example. Push the Space Bar to check your answer. What is Securities Fraud?

46 Two phased arms talks between the U.S.S.R. and U.S.A. Push the Space Bar to check your answer. What are SALT I and SALT II?

47 White House Press Secretary. Push the Space Bar to check your answer. Who is Ari Fleischer?

48 Constitutional right to be charged with a crime promptly after arrest. Constitutional right to be charged with a crime promptly after arrest. Push the Space Bar to check your answer. What is the Writ of Habeas Corpus?

49 Law that allows the President to carry out military campaigns for 60 days without Congressional approval. Push the Space Bar to check your answer. What is the War Powers Act?

50 The Senate Majority Leader. Push the Space Bar to check your answer. Who is Tom Daschle?

51 Head of the Republican National Committee as well as a lobbyist. Push the Space Bar to check your answer. Who is Marc Racicot?

52 Nuclear material wrapped around a conventional explosive. Push the Space Bar to check your answer. What is a dirty nuke?

53 Treaty between USA and Russia limiting the number of nuclear missiles. Push the Space Bar to check your answer. What is the Anti- Ballistic Missile Treaty?

54 Territory being fought over by two nuclear powers. Push the Space Bar to check your answer. What is Kashmir?

55 System designed to protect U.S. against rogue states, nicknamed Star Wars. Push the Space Bar to check your answer. What is the Missile Defense system?

56 President of India. Push the Space Bar to check your answer. Who is Narayanan?

57

58 Final Jeopardy Voting

59 This is a direct vote on a bill in the full House or Senate; the bill must be approved or rejected as is, with no further amendments or delays. Push the Space Bar to check your answer. What is an up or down vote?


Descargar ppt "100 200 300 400 500 100 200 300 400 500 100 200 300 400 500 100 200 300 400 500 100 200 300 400 500 Oraciones de dos cláusulas Traducciones ¿Indicativo."

Presentaciones similares


Anuncios Google