La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Educació Farmacèutica en la Interpretació de Prospectes Cascales Martínez, Mª del Mar Godó Claramunt, Jenny Ramírez Rosales, Alba.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Educació Farmacèutica en la Interpretació de Prospectes Cascales Martínez, Mª del Mar Godó Claramunt, Jenny Ramírez Rosales, Alba."— Transcripción de la presentación:

1 Educació Farmacèutica en la Interpretació de Prospectes Cascales Martínez, Mª del Mar Godó Claramunt, Jenny Ramírez Rosales, Alba

2 Educació Farmacèutica en la Interpretació de Prospectes La nostra finalitat és ajudar-vos a trobar la informació desitjada en un prospecte d’una forma ràpida i fàcil.

3 Què és un prospecte? És la fitxa tècnica del medicament, sempre adjunta amb aquest, que reflecteix tota la informació necessària per poder utilitzar-lo d’una forma correcta i segura.

4 Fabricació de prospectes Hi ha tot un procés exclusiu per a la seva fabricació que garanteix la seva qualitat. FEU CLIC

5 Parts del prospecte  Què és i per a què s’utilitza?  Abans de prendre  Com prendre  Possibles efectes adversos  Conservació  Informació addicional CAD 03/2012

6 On trobaríem aquesta informació? Com utilitzo aquest aparell?

7 On trobaríem aquesta informació? Quant li dono al meu fill?

8 On trobaríem aquesta informació? d’úlcera gàstrica Si he patit d’úlcera gàstrica i tinc a casa ibuprofè i paracetamol, quina és la millor opció pel mal de cap?

9 Sessió de cinema FEU CLIC

10 Tinc mal de queixal…!!! Què puc prendre? Si no tinc res a casa… Vaig a la farmàcia Si tinc la farmaciola… Quin m’anirà bé?! Ho mirem al PROSPECTE!

11 Tinc mal de queixal…!!! Quina part he de consultar? Però… m’ho puc prendre? I com m’ho prenc? per a què s’utilitza Què és i per a què s’utilitza? Abans de prendre Com prendre caducitat Data de caducitat Ho mirem al PROSPECTE!

12 Questions per a reflexionar  Ens hem de llegir sempre el prospecte?  Si ens el llegim, l’ENTENDREM?  Quina és la importància del farmacèutic?  La informació ens serà d’utilitat?

13 Veritat o Fals…?  El prospecte no serveix per a res, llavors millor el llenço!!  No entendré res de tot el que posa!  Puc saber per a què s’utilitza el medicament només llegint el prospecte!  Si no trobo la resposta al prospecte, el meu farmacèutic m’ajudarà!

14

15 Moltes gràcies pel vostre temps! Autores: – Cascales Martínez, Mª del Mar – Godó Claramunt, Jenny – Ramírez Rosales, Alba Organitza: – Facultat de Farmàcia. Universitat de Barcelona. Professorat: – Jordi Casas – Marian March Col·laboradors i agraïments: – Ibèrica Gràfica, S.A. – Marcel Gili Carulla – Mª Carmen Fernández Delgado – Carme Callol (Farmàcia Callol) – Centre Cívic Sant Joan – L’Art de la Llum

16 Per acabar… Si us plau, ompliu la nostra enquesta. LA VOSTRA OPINIÓ COMPTA


Descargar ppt "Educació Farmacèutica en la Interpretació de Prospectes Cascales Martínez, Mª del Mar Godó Claramunt, Jenny Ramírez Rosales, Alba."

Presentaciones similares


Anuncios Google